Rootcology, MTHFR Pathways, Підтримка Гомоцистеїну, 120 капсул

Код: 81239
Фото товару Rootcology, MTHFR Pathways, Підтримка Гомоцистеїну, 120 капсул
Фото складу Rootcology, MTHFR Pathways, Підтримка Гомоцистеїну, 120 капсул
Фото використання Rootcology, MTHFR Pathways, Підтримка Гомоцистеїну, 120 капсул
Основне фото товара Rootcology, MTHFR Pathways, Підтримка Гомоцистеїну, 120 капсул
3244 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
MTHFR Pathways містить синергетичні поживні речовини, які, як відомо, сприяють ефективному метаболізму гомоцистеїну. MTHFR Pathways підтримує здоровий шлях гомоцистеїну, забезпечуючи нормальне виробництво необхідних і важливих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Rootcology Підтримка Гомоцистеїну 120 капсул

Rootcology, MTHFR Pathways, Підтримка Гомоцистеїну, 120 капсул

MTHFR Pathways містить синергетичні поживні речовини, які, як відомо, сприяють ефективному метаболізму гомоцистеїну. MTHFR Pathways підтримує здоровий шлях гомоцистеїну, забезпечуючи нормальне виробництво необхідних і важливих кінцевих продуктів. До них належать сірковмісні амінокислоти таурин і цистеїн, а також нейромедіатори норадреналін і дофамін.

Оптимально функціонуючий шлях гомоцистеїну забезпечує метильні та сірчані групи для біохімічних реакцій, таких як детоксикація, здорова імунна функція, ідеальна структура суглобів і хрящів, а також здоров’я мозку та серцево-судинної системи.

MTHFR Pathways забезпечує необхідні поживні речовини для:

Розмір продукту: 120 вегетаріанських капсул

Що таке шляхи MTHFR? MTHFR Pathways містить синергетичні поживні речовини, які, як відомо, сприяють ефективному метаболізму гомоцистеїну.

MTHFR Pathways підтримує здоровий шлях гомоцистеїну, забезпечуючи нормальне виробництво необхідних і важливих кінцевих продуктів. (Сюди входять сірковмісні амінокислоти таурин і цистеїн, а також нейромедіатори норадреналін і дофамін.)

Оптимально функціонуючий шлях гомоцистеїну забезпечує метильні та сірчані групи для біохімічних реакцій, таких як детоксикація, здорова імунна функція, ідеальна структура суглобів і хрящів, а також здоров’я мозку та серцево-судинної системи.

Які переваги MTHFR Pathways? MTHFR Pathways забезпечує необхідні поживні речовини для підтримки належного метаболізму гомоцистеїну та синтезу глутатіону, найпотужнішого антиоксиданту в організмі. Він також може сприяти підтримці біохімічних реакцій, таких як: детоксикація, здорова імунна функція, ідеальна структура суглобів і хрящів, а також здоров’я мозку та серцево-судинної системи.

Яка рекомендована доза? Рекомендується дві капсули один раз на день.

Коли я повинен це приймати? MTHFR Pathways слід приймати під час їжі (бажано раніше вдень, оскільки це може викликати стимуляцію через вітаміни групи В).

Як довго я можу проходити MTHFR Pathways? MTHFR Pathways можна приймати протягом 1-2 тижнів під час протоколу підтримки печінки або довгостроково для тих, хто має варіацію гена MTHFR.

Чи можна його приймати з ліками для щитовидної залози? MTHFR Pathways слід приймати щонайменше за 60 хвилин після прийому препаратів для щитовидної залози. Рекомендується перевіряти рівень гормонів щитовидної залози кожні 30-90 днів, щоб перевірити, чи потрібна корекція ліків.

Чи означає дикальцій фосфат у продукті MTHFR Pathway, що його слід відокремити від препаратів для щитовидної залози принаймні на 4 години? Для препаратів Т4 було встановлено, що взаємодія між кальцієм і левотироксином залежить від дози, і кількість (3 мг) у шляхах MTHFR не повинна впливати на всмоктування. Як правило, інтервал у 1 годину після прийому ліків для щитовидної залози або за вказівкою вашого фармацевта чи практикуючого лікаря має бути відповідним. Однак, якщо ви помітили будь-які ознаки того, що це може впливати на рівень гормонів щитовидної залози, або хочете вжити додаткових запобіжних заходів, ви точно можете відкласти його на 2-4 години після прийому препарату для щитовидної залози. (Примітка: у тих, хто приймає Тірозінт, менша ймовірність виникнення проблем із засвоєнням через формулу Тірозінт.)

Чи можу я пройти MTHFR Pathways, навіть якщо у мене немає мутації гена MTHFR? так

Що робити, якщо я почуваюся гірше після прийому добавки MTHFR Pathways? У той час як більшість людей з Хашимото, як правило, почуваються краще, приблизно 8 відсотків людей почуватимуться гірше з MTHFR Pathways. Деякі люди, які почуваються трохи гірше (тобто ті, хто може відчувати більше тривоги та дратівливості), можуть отримати користь від зменшення дози, якщо їхні шляхи руху рухаються надто швидко. Однак, якщо «погіршення самопочуття» триває більше кількох днів, це може бути наслідком надмірного метилювання, інших варіацій генів або чутливості до добавок, тому слід припинити прийом добавок і обговорити їх з лікарем.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка Гомоцистеїну (Homocysteine Support)