Огляд на Solgar, 5-HTP 100, 5-HTP 100 мг, 90 капсул

Solgar, 5-HTP 100 mg

Огляд на Solgar, 5-HTP 100, 5-HTP 100 мг, 90 капсул

Solgar, 5-HTP 100 mg

Опис

Цей продукт забезпечує природні джерела 5-HTP, які не мають піку Х. 5-HTP підтримує вироблення у вашому мозку серотоніну. Ця формула сприяє як позитивному настрою, так і стану розслаблення.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте по одній (1) овочевій капсулі двічі на день у міру необхідності або перед сном, оскільки 5-HTP може викликати сонливість або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целлюлоза, целюлоза мікрокристалічна, рослинний стеарат магнію.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Чи не призначений для використання вагітними жінками. Якщо ви приймаєте будь-які ліки, включаючи антидепресанти або препарати з центральною нервною системою або серотонінергічною активністю, або у вас є якісь захворювання, включаючи психічні проблеми чи проблеми з шлунково-кишковим трактом, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Під час прийому цього продукту не керуйте автомобілем, не керуйте механізмами та не вживайте алкоголь. Не призначений для використання особами віком до 18 років. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Якщо ви відчуваєте чутливість желудка, прийміть з їжею.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду та 5-фосфату піридоксалю)10 мг588%
Магній (у вигляді оксиду магнію та гліцинату магнію)50 мг12%
5-HTP (L-5-гідрокситриптофан із стандартизованого екстракту насіння Griffonia simplicifolia)100 мг 
Валеріані екстракт (4: 1) (Valeriana officinalis) (корінь)100 мг 
Щоденну вартість (DV) не встановлено.
Solgar, 5-HTP 100, 5-HTP 100 мг, 90 капсул
(4.7)
1604 грн
Доставлення