
Огляд на Antarctic Krill Oil, Масло Антарктичного криля, 60 капсул
Цей продукт походить від рибальства, яке було незалежно сертифіковано за стандартом MSC для добре керованого та сталого рибальства.
Дорослі, як дієтичну добавку, приймають дві (2) капсули на день під час першого приймання їжі.
Капсула (желатин риби талапії), органічна оливкова олія, органічний екстракт розмарину (листя).
Містить рибу (тіляпія), молюсків (кріль).
Склад: | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Кількість речовини у порції | %DV | |
Калорії | 10 | |
Загальний жир | 1 г | 1% |
Холестерин | 10 мг | 3% |
Олія криля | 1 г | |
Фосфоліпіди | 400 мг | |
Ейкозапентаєнова кислота (EPA) | 120 мг | |
Докозагексаєнова кислота (DHA) | 55 мг | |
Органічний астаксантин | 2 мг | |
Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Добова норма (DV) не встановлена. |
Олія антарктичного кріля (Krill Oil) – це олія, отримана з малих ракоподібних, що мешкають в чистих водах Антарктиди. Кріля збирають на глибині, де вони не контактують з забрудненнями, що робить цю олію дуже цінною для здоров'я людини. Основною її перевагою є високий вміст омега-3 жирних кислот у вигляді фосфоліпідів, що забезпечують легше засвоєння організмом, ніж омега-3 з риб’ячого жиру.
Олія антарктичного кріля містить цілий ряд біологічно активних компонентів, серед яких:
Олія антарктичного кріля випускається в кількох формах:
Загальне дозування олії антарктичного кріля залежить від віку, стану здоров’я та індивідуальних потреб організму. Проте стандартна рекомендована доза для дорослих осіб складає:
Олію антарктичного кріля рекомендується приймати під час їжі для кращого засвоєння жирних кислот. Для людей, які мають проблеми з травленням або чутливі до риб’ячих жирів, вона є оптимальним вибором, оскільки не має специфічного запаху або післясмаку.
Олія антарктичного кріля, як правило, є безпечною для більшості людей, але є кілька моментів, на які слід звернути увагу:
Олія антарктичного кріля є надзвичайно корисним продуктом для підтримки загального здоров’я завдяки високому вмісту омега-3 жирних кислот і антиоксидантів. Вона відрізняється від риб’ячого жиру своїм більш легким засвоєнням і меншою ймовірністю викликати неприємні побічні ефекти. Правильне дозування і регулярне приймання олії допоможе значно поліпшити самопочуття і знизити ризик розвитку різних захворювань.