
Огляд на Antarctic Krill Oil with Astaxanthin, Олія Антарктичного Кріля, 60 капсул
Крилевий жир SR виготовляється з додаванням продукту Superba2, найбільш екологічно чистої форми крилевого жиру, що отримується з незайманих вод Південного океану. Омега-3 жирні кислоти крилевого жиру вважаються більш біодоступними, оскільки вони звязані з природними фосфоліпідами, що сприяють кращому засвоюванню продукту.
Дорослим як дієтичну добавку приймати по 1 капсулі з рідиною на день під час їди. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.
Капсула (кошерний желатин, рослинний гліцерин без ГМО, очищена вода).
Попередження про алергени: містить ракоподібних молюсків (криль).
Для виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 60 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 10 | |
Загальний вміст жирів | 1 рік | 1 % |
Крилевий жир (у вигляді Superba2) | 1000 мг | |
Омега-3 жирні кислоти | 240 мг | |
EPA (ейкозапентаєнова кислота) | 136 мг | |
DHA (докозагексаєнова кислота) | 60 мг | |
Фосфоліпіди | 400 мг | |
Астаксантин | 500 мкг | |
Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. Добову норму не визначено. |
Олія антарктичного кріля (Krill Oil) – це олія, отримана з малих ракоподібних, що мешкають в чистих водах Антарктиди. Кріля збирають на глибині, де вони не контактують з забрудненнями, що робить цю олію дуже цінною для здоров'я людини. Основною її перевагою є високий вміст омега-3 жирних кислот у вигляді фосфоліпідів, що забезпечують легше засвоєння організмом, ніж омега-3 з риб’ячого жиру.
Олія антарктичного кріля містить цілий ряд біологічно активних компонентів, серед яких:
Олія антарктичного кріля випускається в кількох формах:
Загальне дозування олії антарктичного кріля залежить від віку, стану здоров’я та індивідуальних потреб організму. Проте стандартна рекомендована доза для дорослих осіб складає:
Олію антарктичного кріля рекомендується приймати під час їжі для кращого засвоєння жирних кислот. Для людей, які мають проблеми з травленням або чутливі до риб’ячих жирів, вона є оптимальним вибором, оскільки не має специфічного запаху або післясмаку.
Олія антарктичного кріля, як правило, є безпечною для більшості людей, але є кілька моментів, на які слід звернути увагу:
Олія антарктичного кріля є надзвичайно корисним продуктом для підтримки загального здоров’я завдяки високому вмісту омега-3 жирних кислот і антиоксидантів. Вона відрізняється від риб’ячого жиру своїм більш легким засвоєнням і меншою ймовірністю викликати неприємні побічні ефекти. Правильне дозування і регулярне приймання олії допоможе значно поліпшити самопочуття і знизити ризик розвитку різних захворювань.