Огляд на Probiotics Baby Grow + Thrive, Пробіотики для дітей, 9 м

Culturelle, Probiotics Baby Grow + Thrive Probiotics + Vitamin D Drops 0-12 Months

Огляд на Probiotics Baby Grow + Thrive, Пробіотики для дітей, 9 мл

Culturelle, Probiotics Baby Grow + Thrive Probiotics + Vitamin D Drops 0-12 Months

Опис

Culturelle Baby Grow + Thrive Допомагає вашій дитині побудувати міцну основу здоров’я та сприяє здоровому розвитку. Пробіотик + вітамін D Перший рік немовляти - це критичний період для розвитку хороших бактерій, які формуватимуть їхнє здоров’я протягом усього життя. Цей продукт містить безпечні та ніжні інгредієнти, які природно працюють з тілом вашої дитини для підтримки здорової травної та імунної систем, + вітамін D для зміцнення кісток. Сприятливий для алергії, вільний від† Виходячи з кількості досліджень Lactobacillus rhamnosus GG станом на січень 2019 року. * Гарантована ефективність через дату на коробці при зберіганні відповідно до вказівок. ♦ На основі опитування 2018 року серед педіатрів, яке рекомендує марку пробіотиків. ^Відповідає інструкціям FDA щодо безглютенової їжі. Не страва зі зниженою калорійністю. ∞Включає смакові формули.

Рекомендоване використання

Напрямки на 0-12 місяців: Перед використанням струсіть. Використовуйте по 5 крапель один раз на день. Дозуйте на ложку, прямо в рот дитини, пляшечку або під час годування груддю. Замініть ковпачок на крапельницю. Мити крапельницю не рекомендується. Після відкриття використовувати протягом 60 днів, жовтий колір і кремова консистенція - це нормально.

Інші інгредієнти

Олія рисових висівок, віск карнауби.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей. Під час першого прийому пробіотика мікробіом кишечника вашої дитини налаштовується. Ваша дитина може відчувати незначне здуття живота, газоутворення або булькання кишечника, які повинні припинитися при тривалому застосуванні. Зверніться до свого медичного працівника, якщо симптоми тривають через два тижні.

Інструкції щодо зберігання: Зберігайте Culturelle у прохолодному сухому місці, подалі від прямих сонячних променів. Очевидний тампер: Не використовуйте, якщо пляшка або крапельниця відкриті.
Склад:
Розмір порції: п'ять (5) крапель
Порцій в контейнері: приблизно 30  
 Сума на порцію% Щоденна вартість Діти до 12 місяців
Калорії0 
Загальний вуглевод0 років0%
Всього цукрів0 років 
Вкл. 0 г доданих цукрів  
Вітамін D (як холекальциферол)10 мкг (400 МО)100%
Пробіотична суміш29 мг (2,5 млрд. КУО) 
Lactobacillus rhamnosus GG (LGG)  
Bifidobacterium animalis subsp. молоко (BB-12)  
Денна цінність не встановлена.