Огляд на Life Extension, 5-Lox Inhibitor, Босвеллія 100 мг, 60 капсул

Life Extension, 5-Lox Inhibitor with ApresFlex 100 mg

Огляд на Life Extension, 5-Lox Inhibitor, Босвеллія 100 мг, 60 капсул

Life Extension, 5-Lox Inhibitor with ApresFlex 100 mg

Опис

Було показано, що сполуки в екстракті босвелії зв'язуються безпосередньо з 5-LOX, ферментом, який перетворює жирні кислоти в фактори запалення, такі як лейкотрієн В4. З'єднання в босвелії під назвою AKBA є ключем до цієї корисної дії. Кожна 100 мг вегетаріанська капсула інгібітора 5-LOX з аптекою Fleès стандартизована для забезпечення 20% активної АКБА з босвелії.

AprèsFlex поглинає на 52% більше, ніж стандартний екстракт босвелії, і стандартизований для активної сполуки AKBA.

Інгібітор 5-LOX з перевагами AprèsFlex

Краще поглинається Босвелія

Босвелія - це екстракт, який може пригнічувати запальні фактори для підтримки здоров'я суглобів та артерій. У цьому додатку ми використовуємо стандартизовану форму босвелії під назвою AprèsFlex, яка поглинає в кров на 52 відсотки більше, ніж раніше доступні екстракти босвелії. Кожна вегетаріанська капсула інгібітора 5-LOX з аптекою Fleès містить 100 мг цього інноваційного екстракту.

5-ліпоксигеназа (5-LOX)-фермент, який перетворює жирні кислоти в лейкотрієни. Оскільки рівень 5-LOX з часом зростає, надлишок 5-LOX був пов'язаний з деякими загальними наслідками нормального старіння.

Екстракт босвелії інгібує 5-ЛОКС

Індійська рослина Boswellia serrata містить сполуки, які інгібують 5-LOX для підтримки здоров'я суглобів та артерій. Босвелія інгібує 5-LOX на клітинному рівні. Наукові дані показують, що сполука в босвелії під назвою АКБА (3-О-ацетил-11-кето-β-босвелілова кислота) є ключем до цієї корисної дії.

Але сполуки босвелії погано всмоктуються в кров. З цієї причини ми використовували AprèsFlex, стандартизовану форму екстракту босвелії. AprèsFlex вбирає в кров на 52% більше, ніж раніше доступні екстракти босвелії.

Дієтичні фактори збільшують поширеність 5-LOX

Типова американська дієта підвищує рівень 5-LOX. Продукти, багаті омега-6 жирними кислотами, такі як червоне м’ясо, птиця, яйця та молочні продукти, поряд з вуглеводами з високим вмістом глікемії, запускають вироблення арахідонової кислоти. Організм виробляє фермент 5-LOX у відповідь на арахідонову кислоту.

Переваги модулювання 5-LOX

5-LOX утворює з арахідонової кислоти такі сполуки, як лейкотрієн В4. Інгібування лейкотрієну В4 підтримує здоров'я суглобів, артерій та тканин. Інгібування 5-LOX також сприяло підтримці здорового поділу клітин у доклінічних моделях.

Кожна 100 мг вегетаріанська капсула інгібітора 5-LOX з аптекою Fleès стандартизована для забезпечення 20% активної АКБА з босвелії. Більшості людей потрібна лише одна капсула на день.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Щоб інгібувати фермент 5-ліпоксигеназу, приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), кремнезем, рослинний стеарат.

Попередження

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість на капсулу% Щоденна вартість
Екстракт AprésFlex (Boswellia serrata) (смола смоли) [std. до 20% 3-0-ацетил-11-кето-β-босвелілової кислоти (AKBA)]100 мг 
Денна цінність не встановлена