Огляд на Thorne, Vitamin D, Вітамін D3, 30 мл

Thorne, Vitamin D

Огляд на Thorne, Vitamin D, Вітамін D3, 30 мл

Thorne, Vitamin D

Опис

Підтримка здорових кісток і м’язів, здоров’я серцево -судинної системи та імунної функції.

Рідина вітаміну D забезпечує легке надходження вітаміну D, який відіграє важливу роль протягом усього життя. Рідина вітаміну D не містить сої, а змішані токофероли використовуються для збереження свіжості.

Вітамін D відіграє важливу роль на кожному етапі життя, починаючи з внутрішньоутробного розвитку. Він допомагає захистити ряд важливих функцій організму, включаючи здорові кістки та м’язи, здоров’я серцево -судинної системи та імунну функцію. Хоча пряме сонячне світло є хорошим джерелом вітаміну D, багато людей не отримують достатню кількість сонця через зміну пори року, широту чи спосіб життя. Тому добавки вітаміну D можуть принести велику користь. Рідина вітаміну D Thorne для дорослих та дітей полегшує прийом добавок. Наш рідкий вітамін D можна змішувати з їжею або напоями. Він поставляється на основі тригліцеридної олії середнього ланцюга без соєвої олії або кунжутної олії, і зберігається зі змішаними токоферолами (природний вітамін Е).

Рекомендоване використання

Приймайте по 2 краплі один-три рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря. Переверніть пляшку для дозування окремих крапель. Можна додавати в їжу або змішувати з напоями.

Інші інгредієнти

Масло тригліцеридів середнього ланцюга, змішані токофероли.

Попередження

Не зберігайте в холодильнику.

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: дві краплі
Порцій в контейнері: 600
Дві краплі містять:Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін D (як вітамін D3)25 мкг (1000 МО)125%
Щоденна вартість (DV)
Thorne, Vitamin D, Вітамін D3, 30 мл
(4.9)
893 грн
Доставлення