Огляд на Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme, ДАО фермент, 30 капсул

Seeking Health, Histamine Digest Histamine Block DAO Enzyme

Огляд на Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme, ДАО фермент, 30 капсул

Seeking Health, Histamine Digest Histamine Block DAO Enzyme

Опис

ДАО-фермент, відповідальний руйнування позаклітинного гістаміну, коферментом якого є нікотинамід; HNMT інактивує гістамін тільки внутрішньоклітинно (наприклад, у клітинах печінки). Фермент ДАО грає важливу роль у розпаді гістаміну, що надходить в організм.

Інформація з техніки безпеки:

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, особливо якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Уникайте алергії на свинину. Блок гістаміну не ефективний для симптомів пов'язаних з імунітетом харчових алергій; або целіакії.Зберігати в прохолодному, сухому місці (59-85 градусів) далеко від прямих сонячних променів.Зберігайте в недоступному для дітей місці.* Ці заяви не були оцінені FDA. .

Показання до застосування:

Як дієтична добавка.

Правове застереження:

* Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких захворювань.Будь ласка, негайно зв'яжіться з вашим лікарем, якщо у вас виникнуть небажані побічні ефекти.Інформація, що міститься в даному документі, носить виключно інформаційний характер і не встановлює стосунки між лікарем та пацієнтом. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей чи будь-який інший продукт.Заяви щодо харчових добавок не були оцінені FDA і не призначені для діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням або станам здоров'я.

Склад:

Вітамін С (аскорбінова кислота) 10 мг, діаміноксидаза (з концентрату білка бруньок свині) 10 000 HDU. та гліцерин.

Як приймати?

Приймайте одну капсулу не пізніше, ніж за 15 хвилин до вживання продуктів, багатих на гістамін, або приймайте відповідно до вказівок лікаря.
Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Вітамін С (у вигляді аскорбілпальмітату)10 мг11%
DAO2 екстракт свинячої нирки (активність діаміноксидази 10 000 HDU)4,2 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена.