Огляд на Oslomega, Omega 3 Fish Oil 1400 mg, Риб'ячий жир Омега-3

Oslomega, Norwegian Omega-3 Fish Oil Natural Lemon Flavor

Огляд на Oslomega, Omega 3 Fish Oil 1400 mg, Риб'ячий жир Омега-3, 500 мл

Oslomega, Norwegian Omega-3 Fish Oil Natural Lemon Flavor

Опис

Омега-3 жирні кислоти відіграють важливу роль у підтримці оптимального здоров’я та благополуччя. ЕПК і ДГК Омега-3 відомі своєю підтримкою багатьох функціональних систем у всьому тілі, включаючи серце, імунну систему та когнітивне здоров’я*.

Риб'ячий жир Осломега Омега-3 містить високорафінований риб'ячий жир KD-Pür, який переробляється в Норвегії та ароматизований натуральним лимоном.

Користь омега-3 жирних кислот для здоров’я

Рекомендоване використання

Приймати по 1 чайній ложці (5 мл) з їжею. Найкраще, якщо приймати за призначенням кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти

Основні інгредієнти Високоочищений риб’ячий жир Омега-3 (анчоус, сардина та скумбрія), натуральний аромат лимона та натуральні змішані токофероли (соя). Містить: рибу (анчоус, сардину, скумбрію) та сою.

Не виробляється з молоком, яйцями, молюсками, горіхами дерева, арахісом, пшеницею або глютеном. Виробляється на сторонньому заводі цГМФ, який може переробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей. Вагітним або годуючим жінкам, хронічно хворим, людям похилого віку, особам віком до 18 років, тим, хто приймає ліки, що відпускаються за рецептом (наприклад, розріджувачі крові), а також тим, у кого діагностований лікарем стан захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом чи іншим кваліфікований медичний працівник перед вживанням дієтичних добавок.

Можуть виникати природні відтінки кольору.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення відсутнє або зламане. Найкраще зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 ° C до 25 ° C (від 68 ° F до 77 ° F). Неправильні умови зберігання, такі як тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть з часом погіршити якість продукції. Після відкриття поставити в холодильник.

Склад:
Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл)
Порцій в контейнері: 100
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Калорії40
Всього жиру4,5 років6%*
Насичених жирів1 рік5%*
Холестерин25 мг8%*
Всього Омега-31400 мг
EPA (ейкозапентаєнова кислота)740 мг
DHA (докозагексаєнова кислота)460 мг
Додаткові Омега-3200 мг
*Відсоткові добові норми базуються на дієті з 2000 калорій. †Денна цінність не встановлена.