Огляд на Solgar, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота 600 мг, 50 таблеток

Solgar, Alpha Lipoic Acid 600 mg

Огляд на Solgar, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота 600 мг, 50 таблеток

Solgar, Alpha Lipoic Acid 600 mg

Опис

Альфа -ліпоєва кислота є коферментом і одним з найважливіших антиоксидантів. Його називають універсальним антиоксидантом, оскільки він розчинний у воді та жирі, що дозволяє йому функціонувати як у мембрані, так і у водній частині клітин, допомагаючи боротися з клітинами, що пошкоджують клітини, вільними радикалами в організмі. Альфа -ліпоєва кислота підтримує регенерацію глутатіону, одного з основних антиоксидантів організму, і допомагає переробляти глутатіон, вітаміни С і Е та коензим Q10. Крім того, він підтримує здорову нервову функцію і допомагає метаболізувати цукор в організмі.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте по одній (1) таблетці щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, рослинний стеарат магнію, кремнезем, рослинний гліцерин.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки або маєте будь -які захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішня ущільнювальна пляшка відсутня або будь -яким чином пошкоджена.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Альфа -ліпоєва кислота600 мг 
Денна цінність не встановлена