Огляд на Nordic Naturals, Children's DHA Gummies, Дитяча ДГК, 30

Nordic Naturals, Children's DHA Gummies Tropical Punch 600 mg

Огляд на Nordic Naturals, Children's DHA Gummies, Дитяча ДГК, 30 цукерок

Nordic Naturals, Children's DHA Gummies Tropical Punch 600 mg

Опис

Шукаєте простий спосіб змусити своїх дітей щодня вживати риб’ячий жир? Не дивіться далі. Наша відзначена нагородами дитяча лінія продуктів DHA відома як найдоступніше для дітей джерело омега-3 DHA для побудови мозку, і ці смачні дитячі цукерки DHA з нульовим вмістом цукру не є винятком. Поєднання потужності, чистоти та свіжості риб’ячого жиру омега-3 Nordic Naturals із яскравим та чистим, тропічним смаком смаку смачної гумми означає щасливих дітей та навіть щасливіших батьків. Дикий Спійманий. Чисто. Сертифікат «Друг моря». Покращена форма тригліцеридів. Кожна партія риб'ячого жиру Nordic Natural перевіряється сторонньою сертифікованою лабораторією на наявність токсинів для навколишнього середовища, включаючи важкі метали. Усі риб'ячі жири у формі тригліцеридів і перевершують найсуворіші міжнародні стандарти чистоти та свіжості. Сертифікати аналізу доступні за запитом.

Рекомендоване використання

У віці 2-6 років по одній гумці щодня або за вказівкою лікаря або фармацевта. Жуйте і насолоджуйтесь!

Інші інгредієнти

Очищений глибоководний риб'ячий жир (з анчоусів і сардин), ксиліт, очищена вода, сорбіт, желатин, цитрат натрію, яблучна кислота, натуральний ароматизатор, екстракт паприки (для кольору), стевія, олія ріпаку. Не містить глютену, похідних молока або штучно отриманих барвників та ароматизаторів.

Попередження

Зберігати в сухому, прохолодному місці, подалі від сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед застосуванням цього засобу проконсультуйтеся з лікарем, якщо у вас алергія на йод або використовуєте розріджувачі крові. Не страва зі зниженою калорійністю. Не для домашніх тварин містить ксиліт.
Склад:
Розмір порції: 1 гумка
Обслуговування в контейнері: 30
 Сума на порцію%Денної вартості¹❖%Щоденна вартість²
Калорії10  
Всього жиру1 рік3%1%
Насичених жирів0 років0%0%
Транс-жирів0 років0%
Всього Омега-3600 мг
EPA (ейкозапентаєнова кислота)145 мг
DHA (докозагексаєнова кислота)355 мг
Інші Омега-3100 мг
Відсоткові добові норми базуються на дієті на 1000 калорій. Відсоткові добові норми базуються на дієті з 2000 калорій. † Денна цінність не встановлена. ¹ Щоденна норма (ДВ) для дітей 1-3 років. ² Щоденна норма (DV) для дорослих та дітей старше 4 років.