Огляд на Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон, 453 г

Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground

Огляд на Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон, 453 г

Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground

Опис

Дорогі друзі, Подрібнення лляного насіння схоже на відкриття скрині зі скарбами. Насіння льону містить велику кількість поживних речовин, але як цілі насіння більшість цих поживних цінностей замкнені. Подрібнення насіння в їжу дає вашому тілу доступ до дивовижного харчування, що зберігається всередині. Щоб зберегти цілісність корисних поживних речовин у лляній олії, насіння має бути подрібнене з великою обережністю. Ось чому ми не йдемо на компроміс із нашими кутами. Наше запатентоване обладнання для подрібнення льону забезпечує охолодження страв, зберігаючи свіжість цих дорогоцінних олій. Це не найшвидший спосіб, але це правильний шлях, і він абсолютно коштує часу та зусиль.

За ваше здоров'я, Боб Мур

Мудрість віків

Льон цінувався з давніх часів. Його латинська назва Linum usitatissimum означає «найкорисніший». Гіппократ, батько медицини, призначав льон пацієнтам із проблемами кишечника. Король Карл Великий був настільки переконаний у його користі, що ухвалив закони, що вимагають, щоб його піддані споживали лляне насіння.

Наука сьогодні

Сьогодні дані про харчування підтверджують мудрість давніх. Існує спільна згода серед експертів усіх видів, що люди повинні споживати більше омега-3 жирних кислот для зміцнення здоров'я. Дві столові ложки лляного насіння Боба Red Mill пропонують 2430 мг омега-3. Більше того, кожна порція містить 3 г кожного волокна і білка. Не дивно, що лляне насіння є чудовим доповненням до вашої щоденної дієти.

Спосіб застосування:

Веганське яйце замінити

Змішайте 1 столову ложку лляного насіння та 3 столові ложки води на кожне яйце

Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон, 453 г
(4.9)
657 грн.
Доставка