Огляд на Thorne, 5-Hydroxytryptophan, 5-Гідроксітріптофан, 90 капсул

Thorne, 5-Hydroxytryptophan 5-HTP 100 mg

Огляд на Thorne, 5-Hydroxytryptophan, 5-Гідроксітріптофан, 90 капсул

Thorne, 5-Hydroxytryptophan 5-HTP 100 mg

Опис

Покращує сон і допомагає впоратися зі стресом.

5-HTP підвищує рівень серотоніну для сприяння спокійному сну, боротьби зі стресом та зменшення тяги до цукру. Він містить 5'-фосфат піридоксалю, активну форму вітаміну В6 та необхідний кофактор для перетворення 5-HTP у серотонін.

Рівень серотоніну в організмі пов'язаний з регулюванням сну, настрою та апетиту. Було показано, що збалансований рівень серотоніну підтримує спокійний сон, гарний настрій та зменшує тягу до цукру. Існує кілька способів підтримки здорового рівня серотоніну. L-триптофан і 5-гідрокситриптофан (5-HTP) є попередниками серотоніну. Однак добавка 5-HTP є кращою, оскільки на відміну від L-триптофану, 5-HTP не може бути використаний для інших цілей в організмі, таких як ніацин або вироблення білка. 5-HTP добре засвоюється організмом і легко проникає через гематоенцефалічний бар'єр, де може збільшити синтез серотоніну в центральній нервовій системі. А 5-HTP можна приймати під час їжі, не знижуючи його ефективності. 5-Гідрокситриптофан (5-HTP)-це проміжний метаболіт, який виробляє організм, коли він ініціює процес перетворення незамінної амінокислоти L-триптофану в серотонін. Таким чином, доповнення 5-HTP дозволить уникнути перетворення L-триптофану в 5-HTP ферментом триптофан-гідроксилазою-це крок, що обмежує швидкість синтезу серотоніну,-і це перетворення, яке може бути пригнічене рядом фактори, включаючи стрес, резистентність до інсуліну, зростання віку та дефіцит вітаміну С, фолієвої кислоти та заліза. 5-HTP добре всмоктується при пероральному прийомі, приблизно 70 % потрапляє в кров. Кишкове всмоктування 5-HTP не потребує присутності транспортної молекули, і на його всмоктування не впливає наявність інших амінокислот; тому 5-HTP можна приймати під час їжі без зниження його ефективності. Було показано, що 5-HTP благотворно впливає на настрій, сон, тягу до вуглеводів та дискомфорт, пов’язаний із втомою. Численні дослідження осіб з негативним станом настрою показали значну позитивну реакцію на 50-300 мг 5-HTP щодня. Щоб ще більше полегшити вироблення серотоніну, формула 5-HTP Thorne містить 5'-фосфат піридоксалю, активну форму вітаміну В6 та необхідний кофактор для перетворення 5-HTP у серотонін. 5-HTP комерційно виробляється шляхом екстракції з насіння африканської рослини Griffonia simplicifolia.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1-2 капсули тричі на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, капсула з гіпромелозою (отримана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію.

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Обслуговування в контейнері: 45
 Дві капсули містять:%DV
Вітамін В6 (у вигляді піридоксалю 5 '-фосфату)6,8 мг400%
5-гідрокситриптофан100 мг*
*Щоденна вартість (DV) не встановлена