Огляд на SAMe 400 mg, S-аденозил-L-метіонін 400 мг, 30 таблеток

Life Extension, SAMe S-Adenosyl-Methionine 400 mg

Огляд на SAMe 400 mg, S-аденозил-L-метіонін 400 мг, 30 таблеток

Life Extension, SAMe S-Adenosyl-Methionine 400 mg

Опис

SAMe має кілька механізмів дії, які використовуються по всьому тілу

Мозок і настрій

SAMe посилює метилювання клітин головного мозку та сприяє молодості ферментативної дії ДНК. Ці ферментативні дії необхідні для здорового перетворення нейромедіаторів, таких як норадреналін, дофамін і серотонін, і можуть пояснювати властивості SAMe підвищувати настрій. SAMe також допомагає підтримувати рівень ацетилхоліну, який необхідний для когнітивної функції.

Печінка і детокс

Щоб виконувати свою детоксикаційну роль, печінка постійно виконує велику кількість складних ферментативних реакцій. SAMe забезпечує здорові ферментативні процеси метилювання та підвищує рівень глутатіону в печінці, важливого антиоксиданту.

Спільне

SAMe може підтримувати здорову рухливість і функціонування суглобів без побічних ефектів.

Використання

Приймайте одну (1) таблетку два-три рази на день розділеними дозами, бажано натщесерце, або за рекомендацією лікаря. Приймайте разом з кофакторами вітаміни B12, B6 і фолієву кислоту.

Композиція

Целюлоза, сополімер метакрилової кислоти, маніт, лимонна кислота, діоксид титану, стеаринова кислота, діоксид кремнію, гідроксипропілметилцелюлоза, гліцерилтриацетат, натрію крохмаль гліколят, кроскармелоза натрію, жовта охра.

Склад:
Розмір порції: одна таблетка, вкрита кишковорозчинною оболонкою
 Сума на порцію% добової норми
S-аденозил-метіонін400 мг 
Денна цінність не встановлена.