Огляд на Now, Mega D-3 & MK-7, Мега D-3 і MK-7, 60 капсул

Now, Mega D-3 & MK-7

Огляд на Now, Mega D-3 & MK-7, Мега D-3 і MK-7, 60 капсул

Now, Mega D-3 & MK-7

Опис

NOW Mega D-3 & MK-7 поєднує в собі вітаміни D-3 і K-2, два поживні речовини, широко вивчені щодо їх ролі для здоров'я кісток, зубів та серцево-судинної системи. Вітамін D-3 працює з кальцієм для підтримки здоров'я кісток, і останні дослідження показують, що він важливий і для здоров'я імунної системи. MenaQ7 MK-7-це унікальна біодоступна форма вітаміну К-2, що не містить сої та відіграє важливу роль у здоров’ї артерій завдяки своїй здатності підтримувати належний метаболізм кальцію в судинах та артеріях. Вітамін К-2 також важливий для формування міцних, здорових кісток.

Рекомендоване використання

Приймати по 1 капсулі на день під час їжі.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, гіпромелоза (целюлозна капсула) та діоксид кремнію.

Не виготовляється з інгредієнтів пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби чи молюсків. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Увага: Тільки для дорослих. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/годуєте груддю, приймаєте будь-які антикоагулянти (такі як варфарин, кумадин, гепарин) або інші ліки або маєте захворювання. За два тижні до операції припиніть використання. Зберігати в недоступному для дітей.

Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін D-3
(як холекальциферол) (з ланоліну)
125 мкг (5000 МО)625%
Вітамін К-2
(як Менахінон-7) (MK-7) (MenaQ7)
180 мкг150%