Огляд на Immunity Ascorbic Acid with Bioflavonoids, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г

NutriBiotic, Immunity Ascorbic Acid with Bioflavonoids

Огляд на Immunity Ascorbic Acid with Bioflavonoids, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г

NutriBiotic, Immunity Ascorbic Acid with Bioflavonoids

Опис

Висока біодоступність Аскорбінова кислота NutriBiotic з біофлавоноїдами доставляє 100% фармацевтичного вітаміну С (L-аскорбінової кислоти) та біофлавоноїди з лимона у високо біодоступному та розчинному кристалічному порошку. Вітамін С, важливий поживний елемент для організму, часто зустрічається в природі в супроводі біофлавоноїдів, групи водорозчинних рослинних пігментів, які взаємодіють з вітаміном С для підтримки організму. Вітамін С забезпечує антиоксидантний захист імунній системі, а також підтримує здоров'я судин, тканин, хрящів, кісток, очей та інших систем органів. Вітамін С також необхідний для біосинтезу колагену, L-карнітину та нейромедіаторів. Поєднаний позитивний вплив вітаміну С робить його життєво важливим для загального здоров'я організму. ‡ Вимірювання кислотності/лужності (нейтральний рН 7,0)

Рекомендоване використання

Як харчову добавку, змішайте 1/2 чайної ложки в склянці соку або води. Приймати з їжею або без неї.

Інші інгредієнти

Жодного.

Виготовлено без: ГМО, молока, сої, яєць, дріжджів, пшениці, шипшини, арахісу, горіхів дерев, риби, молюсків ракоподібних, продуктів тваринного походження, наповнювачів, в’яжучих речовин, допоміжних речовин, мастильних матеріалів, крохмалю, підсолоджувачів, барвників, ароматизаторів та консервантів.

Наша обіцянка та гарантія: Ми використовуємо лише 100% чисту фармацевтичну марку L-аскорбінової кислоти USP-FCC † (C6H8O6), яка не містить залишків кукурудзи, рослинних антигенів або білкових домішок.

† Фармакопея США - Кодекс хімічних продуктів харчування.

Склад:
Розмір порції: 1/2 чайної ложки (2,5 г)
Порцій в контейнері: 90
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін С (як L-аскорбінова кислота USP-FCC †)2000 мг2222%
Комплекс біофлавоноїдів лимона: Гесперидин, еріоцитрин, нарингін і нарінгенін, флавоноли, флавони та інші фенольні сполуки500 мг
‡Денна цінність не встановлена. † Фармакопея США - Кодекс хімічних продуктів харчування