Огляд на Garden of Life, Memory & Focus for Adults 40+, Меморі та Фокус для доросли...

Garden of Life, Memory & Focus for Adults 40+

Огляд на Garden of Life, Memory & Focus for Adults 40+, Меморі та Фокус для дорослих, 60 таблеток

Garden of Life, Memory & Focus for Adults 40+

Опис

З віком ми потребуємо підтримки для підтримки здоров’я мозку. Доктор Перлмуттер створив цю унікальну формулу з клінічно вивченими органічними екстрактами винограду, органічним екстрактом дикої чорниці та органічними цілими кавовими фруктами, а також основними поживними речовинами та корисними жирами, забезпечуючи здоровим людям необхідну підтримку мозку, сприяючи чіткому мисленню, гострому зосередженню та покращенню пам’яті .

Пам’ять і зосередженість - Клінічно вивчене органічне виноградне виноградне вино та дика чорниця, як показано, допомагає здоровим людям покращити пам’ять, концентрацію та утримання.

Підтримка мозку - Клінічно вивчені органічні плоди цільної кави NeuroFactor показали, що вони підвищують рівень нейротрофічних факторів, похідних мозку (BDNF) - білка, який створює нові нейрони.

Девід Перлмуттер, доктор медичних наук

Сформульовано експертом з охорони здоров'я мозку Америки, сертифікованим комітетом неврологом, автором бестселерів №1 у Нью-Йорк Таймс, співробітником Американського коледжу харчування та експертом з мікробіому людини.

Рекомендоване використання

Дорослі приймають по 2 таблетки на день під час їжі. Не призначений для дітей.

Інші інгредієнти

Суміш технології Clean Tablet Technology : органічна декстроза, органічний крохмаль з тапіоки, органічна гумміарабік, органічний коричневий рис (концентрат та екстракт), органічне покриття (органічний мальтодекстрин тапіоки, органічний лецитин соняшнику, органічна пальмова олія, органічна гуарова камедь).

Містить: горіхи дерева (кокос).

Містить 2 мг природного кофеїну на порцію.

Не містить наповнювачів, штучних барвників та консервантів.

Попередження

Як і з будь -якою харчовою добавкою, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під іншим наглядом лікаря.

Зберігати в недоступному для дітей.

Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня.

Склад:
Розмір порції: 2 таблетки
Порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін С15 мг16%
Вітамін D * (як D3)20 мкг (800 МО)100%
Органічний нейрофенол Органічний екстракт винограду (Vitis vinifera) (фрукти), Екстракт органічної дикої чорниці (фрукти)600 мг+
Органічний фрукт NeuroFactor з цільної кави (Coffea arabica)100 мг+
Органічна куркума (корінь)70 мг+
Органічна ліпідна суміш для здоров'я мозку Органічне авокадо (фрукти), органічна кокосова олія (фрукти)60 мг+
Екстракт органічної емблії (Amla, Phyllanthus emblica) (фрукти)30 мг+
+ Щоденна вартість не встановлена. Екстракт органічної ембліки (Amla, Phyllanthus emblica) (фрукти). * Сирі харчові поживні речовини .