Огляд на Garden of Life, Mood+ Probiotics, Пробіотики, 60 капсул

Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics Mood+

Огляд на Garden of Life, Mood+ Probiotics, Пробіотики, 60 капсул

Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics Mood+

Опис

Нова наука показує зв'язок між кишечником і здоров'ям мозку. Доктор Перлмуттер створив цю унікальну формулу з клінічно вивченими пробіотиками, органічною ашвагандою та органічною чорницею, для підтримки емоційного благополуччя та розслаблення.

Емоційне самопочуття - містить L. helveticus R0042 та B. longum R0175 у кількості, клінічно показаній для підтримки настрою та розслаблення.

Підтримка травної та імунної систем - 50 мільярдів КУО, 16 пробіотиків.

Управління стресом - містить 350 мг органічної ашвагандхи та органічної чорниці Аляски.

Девід Перлмуттер, доктор медичних наук-Розроблено експертом з охорони здоров'я мозку Америки, сертифікованим неврологом, директором бестселера New York Times, науковим співробітником Американського коледжу харчування та експертом з мікробіому людини.

Обіцянка потенції - стійка до полиць¹ - Нова технологія флаконів з підкладкою з осушувачем для стійких до полиці пробіотиків. ¹З закінченням терміну придатності за рекомендованих умов зберігання.

Рекомендоване використання

Дорослі приймають по 2 капсули на день. Можна приймати з їжею або без неї. Капсули можна відкривати. Вміст можна брати безпосередньо з водою або соками. Не призначений для дітей.

Інші інгредієнти

Овочевий пуллулан, що не є ГМО (капсула).

L. helveticus R0052 та B. longum R0175 ферментують у середовищах, які можуть містити сліди сої та молочних продуктів.

Зроблено з органічної ашвагандхи, чорниці та акацієвого волокна.

Не містить носіїв, наповнювачів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів та консервантів.

Попередження

Як і з будь -якою харчовою добавкою, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під іншим наглядом лікаря.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Зберігати в недоступному для дітей.

Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Суміш пробіотиків онлайн Lactobacillus acidophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus helveticus R0052 Lactobacillus paracasei Lactobacillus casei Lactobacillus brevis Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus bulgaricus Lactobacillus gasseri Lactobacillus salivarius Лактокультур breveBifidobacteriumbifidumBifidobacteriumBifidobacterium longum R0175Bifidobacterium lactis(45 бл. КУО)203 мг+
Загальні пробіотичні культури50 мільярдів CFU¹ 
Суміш для підтримки стресу Органічна ашваганда (корінь), комплекс органічної чорниці AuroraBlue [органічна чорниця Аляски (фрукти), чорниця органічно овально-листкова (фрукти), чорниця органічна альпійська (фрукти), Органічна карликова чорниця (фрукти)]350 мг+
Органічна суміш пребіотичних волокон Органічна картопля [стійкий крохмаль] (бульба), волокно органічної акації (A. Сенегал)675 мг+
+Щоденна вартість не встановлена. ¹З закінченням терміну придатності за рекомендованих умов зберігання.
Garden of Life, Mood+ Probiotics, Пробіотики, 60 капсул
(5)
   
Відсутній товар