Огляд на Lactation Formula, Вироблення грудного молока, 100 капсу

Christopher's Original Formulas, Lactation Formula 460 mg

Огляд на Lactation Formula, Вироблення грудного молока, 100 капсул

Christopher's Original Formulas, Lactation Formula 460 mg

Опис

Синергічна суміш трав для годуючих матерів.

Будь-яка мати, яка пробувала годувати грудьми, знає хвилювання та розчарування, коли виникають проблеми з годуванням голодної дитини. Після численних прохань наших шановних клієнтів ми повернули одну з оригінальних формул Christopher's Original Formulas.

Ця формула містить 11 ретельно підібраних трав, які допомагають задовольнити потреби організму матері та дитини в поживних речовинах.

Використання

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули тричі на день або за призначенням лікаря.

Композиція

Капсула рослинного походження.

Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів, за винятком продуктів, що містять лушпиння чорного волоського горіха. Виготовлено на підприємстві, що відповідає вимогам GMP, без додавання наповнювачів або хімікатів і лабораторно перевірено на чистоту, міцність і склад. 

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 50
 Сума на порцію% добової норми

Запатентована суміш:органічне насіння пажитника, органічне насіння фенхелю, органічне насіння анісу, благословенна трава розторопші, корінь алтея, органічні листя кульбаби, лист кропиви, квіти хмелю, ягоди цнотливого дерева, лист коров’яку та органічна зелень юрського періоду (люцерна, Ячмінь і негібридна пшениця).

920 мг*
*Денна цінність не встановлена.