Огляд на Natural Factors, Whole Body Curcumizer, Куркумін, 60 кап

Natural Factors, CurcuminRich Whole Body Curcumizer

Огляд на Natural Factors, Whole Body Curcumizer, Куркумін, 60 капсул

Natural Factors, CurcuminRich Whole Body Curcumizer

Опис

№ 1 Абсорбована форма куркуміну‡

При пероральному вживанні поглинання (біодоступність) звичайного куркуміну досить погане. Причина в тому, що куркумін відносно нерозчинний у воді і швидко трансформується і виводиться з організму. Погане всмоктування стало причиною того, що не всі клінічні дослідження показали, що звичайний куркумін ефективний, навіть коли вводилися надзвичайно великі дози.

Але CurcuminRich містить Theracurmin - натуральний препарат, який використовує передові методи для зменшення розміру частинок куркуміну в рослинній камеді (гум-гатті), щоб різко підвищити її розчинність і біодоступність. Детальні дослідження поглинання довели, що Теракурмін є найбільш засвоюваною формою куркуміну на ринку‡. Це покращене засвоєння теракурміну надзвичайно важливо для отримання користі для здоров’я, яку забезпечує куркумін.

Великий прорив у поглинанні куркуміну!

Важливо не те, скільки ви приймаєте, а скільки ви поглинаєте!

Теракурмін є великим науковим проривом і є формою куркуміну №1, який засвоюється.‡ Нарешті, потужні переваги куркуміну для здоров’я можуть бути повністю реалізовані!

Куркумізер для всього тіла поєднує теракурмін та омега-3 ЕПК та ДГК із збагаченими екстрактами добавок – босвелії, астаксантину та ультрафруктового поліфенольного комплексу для:

Куркумін – це жовтий пігмент куркуми з багатьма цінними перевагами для здоров’я, але організм важко засвоює його. Теракурмін – це натуральний препарат куркуміну, який використовує передові методики для зменшення розміру частинок куркуміну, різко підвищуючи його розчинність та біодоступність. Детальні дослідження поглинання довели, що Theracurmin є найбільш засвоюваною формою куркуміну на ринку.‡

‡Наукове дослідження показало, що теракурмін був більш біодоступним у відношенні міліграм до міліграма, ніж інші провідні♦ покращені та звичайні форми куркуміну.

♦За даними SPINS 2014.

‡Порівняння біодоступності куркуміну з двох опублікованих досліджень, які показують, що рівні куркуміну в крові протягом 12-годинного періоду нормалізуються при тому ж рівні дозування.

Isura: без ГМО: документація ✔Mass Spec: лабораторні випробування ✔

Використання

1-2 м’які капсули 2 рази на день або за вказівкою лікаря. Підтримує природну запальну реакцію організму.

Композиція

Softgel (желатин, гліцерин, очищена вода, ріжковий зерно), жовтий бджолиний віск, без ГМО соняшниковий лецитин, органічна лляна олія.

Містить рибу.

Не містить штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, молюсків, солі, горіхів або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до правил належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Склад:
Розмір порції: 2 м'які таблетки
Кількість порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію%добова вартість
Калорії20 
Загальний жир2 роки3%‡
Холестерин10 мг3%
Концентрат риб’ячого жиру фармацевтичного класу(молекулярно дистильований, ультраочищений) (анчоус, сардина та/або скумбрія)1946 мг 
Омега-3 жирні кислоти1000 мг 
Ейкозапентаєнова кислота (EPA) ♦Докозагексаєнова кислота (DHA) ♦665 мг 335 мг
Theracurmin Curcumin† Екстракт куркуми (Curcuma longa) (корінь)†Висока біодоступна форма куркуміну - найактивніший куркуміноїд в куркумі60 мг 
Екстракт босвеллії (Boswellia serrata) (масляна камедь)125 мг 
Босвеллієва кислота (60%)75 мг 
Ultra Fruit Polyphenol ComplexЗапатентована суміш: виноград (Vitis vinifera), гранат (Punica granatum), полуниця (Fragaria vesca), журавлина (Vaccinium macrocarpon), чорниця (Vaccinium corymbosum), малина (Rubus idaeus), Bilberry idaeus100 мг 
Астаксантин (Haematococcus pluvialis) (цілий)2 мг 
‡ Відсоток добової норми базується на дієті, що містить 2000 калорій.Денна цінність не встановлена.♦ (форма етилового ефіру).