Огляд на American Health, Ester-C with D3, Естер С з D3 1000 мг 5000 МО, 60 таблеток

American Health, Ester-C with D3 Bone & Immune Health Complex 1000 mg

Огляд на American Health, Ester-C with D3, Естер С з D3 1000 мг 5000 МО, 60 таблеток

American Health, Ester-C with D3 Bone & Immune Health Complex 1000 mg

Опис

Сьогодні вітамін D вважається більш важливим, ніж будь-коли. Вітамін D3, більш потужна та біодоступна форма порівняно з вітаміном D2, відіграє активну роль у засвоєнні кальцію та фосфору, будівельних блоків здоров’я кісток. Зважаючи на шкоду довготривалого перебування на сонці, багато хто з нас не отримує необхідного вітаміну D від природного сонячного світла. Некислотний Естер-С із комплексом D3 для здоров’я кісток та імунітету поєднує в собі 24-годинну підтримку імунітету рН-нейтрального вітаміну С Естер-С із високоефективним (5000 МО) вітаміном D3 у формулі, що приймається один раз на добу.

Рекомендоване використання

Для дорослих приймати одну (1) таблетку на день, бажано під час їжі.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, силікат кальцію, рослинний стеарат магнію.

Без глютену, без дріжджів, без пшениці, без молока або молочних продуктів, без лактози, без сої, без яєць, без грейпфрута, без цукру, без консервантів, без штучних барвників, без штучних ароматизаторів, без натрію.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо ущільнювач під кришкою пошкоджений або відсутній.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію% добової норми
Вітамін С (як аскорбат кальцію Естер-С1000 мг (1 г)1111%
Вітамін D (як холекальциферол D3)125 мкг (5000 МО)625%
Кальцій (як аскорбат кальцію Ester-C)111 мг9%