Огляд на Natural Factors, Biaoctive Quercetin EMIQ, Кверцетин 50 мг, 60 капсул

Natural Factors, Biaoctive Quercetin EMIQ 50 mg

Огляд на Natural Factors, Biaoctive Quercetin EMIQ, Кверцетин 50 мг, 60 капсул

Natural Factors, Biaoctive Quercetin EMIQ 50 mg

Опис

EMIQ або ізоферцитрін, модифікований ферментами, отримують за допомогою природного ферментного процесу, який приєднує полісахариди для перетворення кверцетину, який має погану біодоступність, у розчинну форму (альфа-глікозил-ізокверцитрин). EMIQ забезпечує переваги кверцетину з високою абсорбцією та чудовою біодоступністю. Згідно з фармакокінетичними даними, абсорбція EMIQ у 40 разів більша (Cmax) і в 15 разів більша (AUC), ніж у кверцетину, і досягає пікових рівнів у крові всього за 15 хвилин. Антиоксидант для підтримки здоров’я.

Обличчя :

Без ГМО: Документація ✔

Mass Spec: Лабораторно перевірено ✔

Рекомендоване використання

По 1 капсулі 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), стеарат магнію (рослинний сорт).

Не містить штучних барвників, консервантів або підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, горіхів дерев або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Попередження

Як і з будь -якою добавкою, перед застосуванням проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти, або якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або очікуєте операцію. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення порушено. Для свіжості зберігайте в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін С (аскорбат кальцію)50 мг56%
EMIQ (ферментативно модифікований ізокверцитрин) (50 мг кверцетину з високою абсорбцією)167 мг 
Денна цінність не встановлена.