Огляд на Now, B-12 2000 mcg, Вітамін B12 2000 мкг, 100 льодяників

Now, B-12 2000 mcg

Огляд на Now, B-12 2000 mcg, Вітамін B12 2000 мкг, 100 льодяників

Now, B-12 2000 mcg

Опис

Вітамін В-12 (кобаламін) - це водорозчинний витамин, необхідний для підтримки здорової нервної системи та для виробництва енергії з жирів і білків. Вітамін В-12 також потрібний для синтезу ДНК під час поділу клітин, а тому особливо важливий для швидко розмножуючих клітин, таких як клітини крові. Хоча В-12 зберігається в печінці, харчові джерела мають тільки тваринне походження (м'ясо та молоко). Тому добавки з В-12 можуть бути особливо важливими для суворих вегетаріанців. Цей продукт містить витамин В-12 у трьох формах, включаючи дві легкодоступні та активовані форми коферменту, метилкобаламін та дибенкозид.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 пастилці щодня. Розжуйте пастилку або тримайте в роті до її розчинення і глотайте.

Інші інгредієнти

Фруктоза, мікрокристалічна целюлоза, сорбіт, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, стеарат магнію (рослинне джерело) та соєвий лецитин.

Не виготовляється з інгредієнтів пшениці, глютену, молока, яєць, риби, молюсків чи горіхів дерев. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці аллергени.

Попередження

Увага: Тільки для дорослих. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/кормите грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігати у недоступному для дітей.

У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору.

Після відкриття зберігати в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 льодяник
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін В-12 [як ціанокобаламін, метилкобаламін (форма коферменту) та дибенкозид (коферментна форма)]2 мг (2000 мкг)83 333%