Огляд на Solgar, Korean Ginseng, Женьшень, 60 капсул

Solgar, Korean Ginseng Root Extract

Огляд на Solgar, Korean Ginseng, Женьшень, 60 капсул

Solgar, Korean Ginseng Root Extract

Опис

Трави Standardized Full Potency (SFP) від компанії Solgar (стандартизований продукт із високою ефективністю) виробляються за допомогою унікального процесу, який поєднує два підходи: традиційну фітотерапію та сучасні стандартизовані технології виробництва трав. Щоб забезпечити постійний надійний рівень фітонутрієнтів, ми виділяємо контрольовану кількість цих важливих активних рослинних сполук. Потім ми змішуємо ці покращені стандартизовані сполуки зі всіма компонентами, які природним чином містяться в цільних необроблених травах. В результаті виходить ефективний стандартизований рослинний екстракт преміальної якості, що є синергетичним і має всі корисні властивості, що зустрічаються в природі.

PhytO2X – це особлива суміш антиоксидантів, мета якої – підтримувати свіжість інгредієнтів.

Використання

Як рослинна дієтична добавка для дорослих, візьміть 1 (1) овочеву капсулу до 3 (3) разів на день, бажано під час їжі, або за призначенням лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, магнію стеарат (рослинного походження), суміш PhytO2X (натуральний бета-каротин, L-аскорбінова кислота).

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію%DV
Стандартизований екстракт корейського женьшеню (Panax ginseng) (корінь) (гінзенозиди 20 мг [8%])250 мг*
Порошок корейського женьшеню (Panax ginseng) (корінь)200 мг*
*Денна норма не встановлена.
Solgar, Korean Ginseng, Женьшень, 60 капсул
(4.9)
   
Очікується