Огляд на Now, Calcium Magnesium, Кальцій Магній цитрат з D3, 227 г

Now, Calcium Magnesium High Absorption

Огляд на Now, Calcium Magnesium, Кальцій Магній цитрат з D3, 227 г

Now, Calcium Magnesium High Absorption

Опис

NOW Цитрат кальцію та цитрат магнію є повністю реагуючими мінеральними добавками.

Порошок цитрату кальцію та магнію NOW з вітаміном D3 - це оптимальна формула підтримки кісткової структури, розроблена сертифікованим дієтологом NOW. Він містить ключові поживні речовини, які відіграють важливу роль у кістковому метаболізмі. Цитратні форми кальцію та магнію добре всмоктуються і підтримують не тільки міцні кістки та зуби, а й м’язові та нервові функції. Вітамін D3 входить до складу кальцію та магнію та допомагає підтримувати гомеостаз мінералів та структуру кісток.

Рекомендоване використання

Змішайте 1 1/2 чайної ложки порошку принаймні в 8 унцій. холодної води або прозорої рідини. Повільно додаючи порошок, помішуючи. Приймати один раз на день під час їжі. Чисті порошки цитрату кальцію та магнію можуть підвищити температуру рідин при контакті; тому рекомендовану порцію ПОВИНЕН змішати принаймні в 8 унцій. холодної рідини для нейтралізації цієї реакції перед вживанням.

Інші інгредієнти

Жодного.

Не виготовляється з інгредієнтів пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби чи молюсків. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору.

Цей продукт продається за вагою, а не за обсягом.

Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці.

Увага: Цей продукт потрібно розчинити принаймні в 8 унцій. холодної води або чистої рідини перед споживанням. Не дихайте порошком і уникайте контакту зі шкірою, очима та одягом. Тільки для дорослих. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігати в недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 1 1/2 чайної ложки (приблизно 5 г)
Порції в контейнері: близько 45
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін D3 (як холекальциферол)5 мкг (200 МО)25%
Кальцій (з цитрату кальцію)400 мг31%
Магній (з цитрату магнію)400 мг95%