Огляд на Solgar, Vitamin D3 Cholecalciferol, Вітамін D3 15 мкг 600 МО, 120 капсул

Solgar, Vitamin D3 Cholecalciferol 15 mcg 600 IU

Огляд на Solgar, Vitamin D3 Cholecalciferol, Вітамін D3 15 мкг 600 МО, 120 капсул

Solgar, Vitamin D3 Cholecalciferol 15 mcg 600 IU

Опис

Вітамін D - це жиророзчинний вітамін, який необхідний для сприяння засвоєнню кальцію, що допомагає підтримувати здоров'я кісток і зубів. Вітамін D також підтримує здорову імунну систему і може підтримувати здоров'я нервово-м'язової системи. Вітамін D3 у цьому продукті є тією ж формою, що виробляється організмом, коли наша шкіра піддається впливу сонячного світла. Ця формула містить природний вітамін D3 у зручних рослинних капсулах, які легко ковтати.

Рекомендоване використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу один-два рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які дієтичні добавки. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному сухому місці. Не використовуйте, якщо зовнішня кришка пляшки відсутня, порвана або будь-яким чином пошкоджена.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію%DV
Вітамін D 25 мкг (як холекальциферол D3)1000 МО125%
DV = добова норма