Огляд на Solgar, Vitamin C 500 mg, Вітамін С 500 мг, 250 капсул

Solgar, Vitamin C 500 mg

Огляд на Solgar, Vitamin C 500 mg, Вітамін С 500 мг, 250 капсул

Solgar, Vitamin C 500 mg

Опис

Вітамін С-це водорозчинний вітамін, який допомагає боротися з вільними радикалами, що може призвести до окисного стресу та передчасного старіння клітин. Одна з його основних функцій - утворення колагену, який важливий для здоров'я шкіри та суглобів. Вітамін С також відіграє важливу роль у функціонуванні лейкоцитів, які є життєво важливим компонентом імунної системи. Це сприяє зміцненню серцево -судинної системи.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте одну (1) овочеву капсулу один -два рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

L-аскробна кислота, целюлоза мікрокристалічна, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки або маєте будь -які захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення флакона відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Сума на порцію 
Вітамін С500 мг556%
DV = Щоденна вартість
Solgar, Vitamin C 500 mg, Вітамін С 500 мг, 250 капсул
(5)
   
Відсутній товар