Огляд на Mucuna Dopa 100 mg 120, Мукуна Допа 100 мг, 120 капсул

Source Naturals, Mucuna Dopa 100 mg

Огляд на Mucuna Dopa 100 mg 120, Мукуна Допа 100 мг, 120 капсул

Source Naturals, Mucuna Dopa 100 mg

Опис

Mucuna Dopa використовує потужний екстракт насіння Mucuna pruriens, який допомагає в роботі мозку, лібідо та підтримує ріст м’язів.Mucuna pruriens містить високі концентрації L-допи, нейромедіатора, який спонукає до позитивного психічного стану дій та наполегливості.Джерело Naturals Mucuna Dopa поставляється у 100 мг вегетаріанських капсулах.

Рекомендоване використання

Починайте з 1 капсули на день і відповідно коригуйте дозу до 1 капсули 6 разів на день.Не перевищуйте 6 капсул на день.Для досягнення найкращих результатів не вживайте з їжею з високим вмістом білка або разом з вітаміном В-6, оскільки вони можуть перешкоджати засвоєнню цього продукту.

Інші інгредієнти

Гідроксипропілцелюлоза (капсула), мальтодекстрин, стеарат магнію та кремнезем.

Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, клейковини, сої та пшениці.Не містить консервантів, штучних барвників, ароматизаторів та ароматизаторів.

Попередження

Не використовуйте, якщо ви вагітні, можете завагітніти або годуєте грудьми.Якщо у вас в анамнезі є меланома або якісь інші порушення глюкози крові, такі як цукровий діабет, або якщо ви приймаєте інгібітори МАО або будь -які ліки, що відпускаються за рецептом, перед застосуванням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Примітка: Природні зміни рослин можуть вплинути на колір продукту.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Не використовуйте, якщо пошкоджена або відсутня будь-яка ущільнювальна манжета.Зберігати в недоступному для дітей місці.

Споживачі в Каліфорнії: шкода репродуктивній системі.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Mucuna pruriens Екстракт насіння, що дає 100 мг L-допи166 мг
†Денна цінність не встановлена.