Огляд на Solgar, Calcium Magnesium, Кальцій Магній, 250 Таблеток

Solgar, Calcium Magnesium

Огляд на Solgar, Calcium Magnesium, Кальцій Магній, 250 Таблеток

Solgar, Calcium Magnesium

Опис

Кальцій є будівельним матеріалом, який допомагає зберегти кістки та зуби міцними та здоровими. Він також підтримує здоров'я опорно-рухової та нервової систем. Магній допомагає регулювати транспорт кальцію і сприяє надходженню кальцію до кісток. Магній також працює з АТФ, щоб вивільняти енергію, потрібну для багатьох реакцій в організмі. Він відіграє важливу роль у формуванні білків та здоровій роботі м'язів.

Достатня кількість кальцію протягом усього життя, як частина добре збалансованої дієти, багато знижує ризик остеопорозу.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте три (3) таблетки щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, лимонна кислота, кремнезем, рослинний гліцерин, рослинний стеарат магнію, стеаринова кислота рослинна, діоксид титану (кольоровий).

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та консервантів.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 3 таблетки
Порцій у контейнері: 83
 Сума на порцію 
Кальцій (як карбонат кальцію, цитрат кальцію, глюконат кальцію)1000 мг100%
Магній (як оксид магнію, магнію цитрат, глюконат магнію)400 мг100%
DV = Щоденна вартість