Огляд на Terry Naturally, Hair Renew Formula, Витаміни для волосся, 60 капсул

Terry Naturally, Hair Renew Formula

Огляд на Terry Naturally, Hair Renew Formula, Витаміни для волосся, 60 капсул

Terry Naturally, Hair Renew Formula

Опис

На відміну від шампунів і кондиціонерів, які можуть лише тимчасово покращити зовнішній вигляд вашого волосся, Hair Renew Formula забезпечує баланс поживних речовин для підтримки волосся зсередини.

Насіння проса. Унікальний рослинний інгредієнт, який містить мікроелементи й амінокислоти для підтримки вироблення кератину — основного будівельного елемента волосся.

Біотин - необхідний у процесі оновлення фолікулів і коренів волосся, які вже ростуть. Підтримка росту здорового волосся може зробити волосся густішим і блискучішим.

Вітаміни групи B. Підтримують вироблення енергії в клітинах волосяних фолікулів, що швидко ростуть, які необхідні для структурної підтримки.

Цинк. Доведено, що він покращує якість волосся, особливо сухого та ламкого.

Ці компоненти, поряд з іншими ключовими інгредієнтами добавки Hair Renew Formula, об'єднано для забезпечення максимальної поживної підтримки нормального росту волосся.

Волосся потребує поживних речовин для процвітання

Hair Renew Formula містить життєво важливі поживні речовини, які стимулюють ріст волосся в фолікулах і допомагають підтримувати силу волосся. Ці потужні інгредієнти підтримують кератин — ключовий білок, який природно зустрічається в волоссі. Дослідження показали, що нормальне виробництво кератину сприяє міцнішому та здоровішому волоссю.

Було доведено, що олія з насіння проса, а також біотин і специфічні амінокислоти, відіграють критично важливу роль у виробленні кератину та подальшому рості волосся.

Використання

Рекомендації для застосування: приймати по 2 капсули на день протягом 30 днів, в подальшому приймати по 1 капсулі на день. Для отримання додаткових переваг в подальшому можна приймати по 2 капсули.

Композиція

Cоняшникова олія, желатин, лецитин, гліцерин, бджолиний віск, очищена вода, мальтодекстрин, оксид заліза, олія розмарину.

Містить сою (менше 5 частин на мільйон).

Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, штучних ароматизаторів, штучних консервантів.

Виробляється підприємством, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP).

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість в 2 капсулах:Кількість% від добової норми
Калорії20 
Усього жирів2 роки3 %†
Усього вуглеводів0,5 року