Огляд на Solgar, Saw Palmetto 300 mg, Екстракт пальметто 300 мг, 180 капсул

Solgar, Saw Palmetto 300 mg Berry Extract

Огляд на Solgar, Saw Palmetto 300 mg, Екстракт пальметто 300 мг, 180 капсул

Solgar, Saw Palmetto 300 mg Berry Extract

Опис

Стандартизовані трави повної ефективності (SFP) Solgar розроблені за допомогою унікального процесу, який об’єднує ідеологію як традиційного травництва, так і стандартизованої трав’яної технології. Щоб забезпечити постійний і надійний рівень фітонутрієнтів, ми виділяємо контрольовану кількість цих важливих активних рослинних сполук. Потім ми змішуємо ці вдосконалені, «стандартизовані» сполуки з усіма компонентами, які є природними у цілій сирій траві. Результатом є потужний стандартизований трав’яний екстракт преміум-класу з усіма синергічними та корисними властивостями природи.

PhytO2X - це спеціальна суміш антиоксидантів, метою якої є збереження свіжості інгредієнтів.

Рекомендоване використання

Як рослинну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу до трьох разів на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза, суміш антиоксидантів PhytO2X (натуральний бета-каротин, L-аскорбінова кислота).

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження

Не призначений для використання вагітними або годуючими жінками. Якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які дієтичні добавки. Припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Не призначено для використання особами молодше 18 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішня кришка пляшки відсутня або пошкоджена.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% добової норми
Стандартизований екстракт Saw Palmetto (ягідний) (вільні жирні кислоти 67,5 мг [45%]150 мг*
Порошок Saw Palmetto (ягоди)300 мг*
*Денна цінність не встановлена.