Огляд на Himalaya, Trikatu, Трикату, 60 капає

Himalaya, Trikatu

Огляд на Himalaya, Trikatu, Трикату, 60 капає

Himalaya, Trikatu

Опис

Аюрведичні тексти описують травну систему як вогонь, який відповідає за перетворення енергії на нашу власну життєву силу. Коли ми зловживаємо їжею, ми можемо пригасити цей вогонь, залишаючи тліюче полум’я у вигляді газів, здуття живота та іноді печію.

З цією метою Аюрведа веде нас до того, що зараз відомо як Трікату, або три їдкі. Трикату, що складається з імбиру та двох видів перцю, очищає шлунок і тонізує слизову оболонку, щоб безпечно перетравлювати їжу та сприяти засвоєнню поживних речовин.

Щастя через здоров'я

Розробка традиційних ліків на основі аюрведи, 5000-річної науки, яка вірить, що повернення до цілісності починається з виховання здатності до радості.

Довіряючи дарам природи та незамінному зв’язку між рослиною та рідним ґрунтом для незмінних цілющих властивостей.

Робимо внесок у здоров’я землі, навчаючи нашу сім’ю фермерів вирощувати місцеві рослини екологічно на своїй землі та зменшувати попит на місцеве середовище.

Розбудова громад шляхом захисту інтересів жінок у сільському господарстві, захисту справедливих цін, забезпечення здоров’я матерів, спонсорування клінічних послуг і пропонування шкільних програм оздоровлення.

Вважаючи, що якщо благополуччя є шляхом до щастя, ми повинні робити свій внесок у благополуччя всього. Добробут людей, добробут навколишнього середовища, добробут наших громад.

Використання

Дорослим приймати по 1 капсулі на день після їжі.

Композиція

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми
Органічний імбир (кореневище) і порошок перцю (стебло) (0,15% піперину, 0,59 мг)390 мг*
Органічний екстракт трикату імбир (кореневище), довгий перець (плід), перець (плід)280 мг*
Органічний імбир (кореневище) і перцю (плід) надкритичний CO2 екстракт (15% гінгеролів, 3 мг і 2,5% піперину, 0,5 мг)20 мг*
*Денна цінність не встановлена.
Himalaya, Trikatu, Трикату, 60 капає
(4.9)
831 грн.
Доставка