Огляд на NutriBiotic, Sodium Ascorbate Buffered Vitamin C, Вітамін C Аскорбат Натрію, 4...

NutriBiotic, Sodium Ascorbate Buffered Vitamin C

Огляд на NutriBiotic, Sodium Ascorbate Buffered Vitamin C, Вітамін C Аскорбат Натрію, 454 г

NutriBiotic, Sodium Ascorbate Buffered Vitamin C

Опис

Високорозчинний Аскорбат натрію NutriBiotic-це не гіркий, некислий, повністю реагуючий, буферний кристалічний порошок, що поєднує 100% фармацевтичного вітаміну С (L-аскорбінової кислоти) та натрію у високорозчинній формі. Вітамін С і натрій - основні поживні речовини, які допомагають підтримувати організм. Вітамін С забезпечує антиоксидантний захист імунній системі, а також підтримує здоров'я судин, тканин, хрящів, кісток, очей та інших систем органів. Вітамін С також необхідний для біосинтезу колагену, L-карнітину та нейромедіаторів. Натрій - це електроліт, який допомагає підтримувати баланс води в клітинах та навколо них, підтримувати стабільний артеріальний тиск і важливий для роботи м’язів та нервів. Поєднаний позитивний вплив вітаміну С і натрію робить їх життєво важливими для загального здоров'я організму. Кожна порція містить 1100 мг вітаміну С і 120 мг натрію. Аскорбат натрію NutriBiotic виготовляється шляхом розчинення аскорбінової кислоти з гідрокарбонатом натрію (видобувається із землі). Натрій у цьому продукті відрізняється від звичайної кухонної солі, оскільки він не поєднується з хлоридом. Аскорбат натрію NutriBiotic ідеально підходить для людей, які шукають лужну (буферну) форму вітаміну С. ‡ Вимірювання кислотності/лужності (нейтральний рН 7,0)

Рекомендоване використання

Як харчову добавку, змішайте 1/4 чайної ложки в склянці соку або води. Приймається з їжею або без неї.

Інші інгредієнти

Жодного.

Вироблено без: ГМО, молока, сої, яєць, дріжджів, пшениці, шипшини, арахісу, ягід дерев, риби, молюсків ракоподібних, продуктів тваринного походження, наповнювачів, в’яжучих речовин, допоміжних речовин, мастильних матеріалів, крохмалю, підсолоджувачів, барвників, ароматизаторів та консервантів.

Наша обіцянка та гарантія: Ми використовуємо тільки 100% чистий фармацевтичний аскорбат натрію USP-FCC † (C6H7NaO6), який не містить залишків кукурудзи, рослинних антигенів або білкових домішок.

Склад:
Розмір порції: 1/4 чайної ложки (1,25 г)
Порцій в контейнері: 363
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін С (у вигляді аскорбату натрію USP-FCC †)1100 мг1220%
Натрій (у вигляді аскорбату натрію USP-FCC †)120 мг6%
† Фармакопея США - Кодекс хімічних продуктів харчування
Alt: NutriBiotic, Sodium Ascorbate Buffered Vitamin C, Вітамін C Ас...
(5)
1106 грн.
Доставка