Огляд на Solgar, Fermented Koji Iron 27 mg, Залізо, 30 капсул

Solgar, EarthSource Food Fermented Koji Iron 27 mg

Огляд на Solgar, Fermented Koji Iron 27 mg, Залізо, 30 капсул

Solgar, EarthSource Food Fermented Koji Iron 27 mg

Опис

Ферментація їжі - стародавня історія

Solgar Food Fermented Koji Iron містить 27 мг заліза, розташованого в Кодзі завдяки природному процесу бродіння.

Тісно пов’язаний з японською культурою понад 2000 років, Кодзі давно використовується у виробництві оцту, соєвого соусу та місо. Кодзі, японський термін для «культивованого зерна», походить від закваски, вирощеної на рисі. У міру дозрівання і ферментації Кодзі в суміш додається залізо, яке природним чином зберігається в клітинах культури Кодзі. Пізніше його збирають, щоб забезпечити м’яке, збагачене джерело заліза.

Виходячи з побоювань щодо потенційної швидкої швидкості надходження заліза, що може призвести до окислювального стресу, бажаним є джерело заліза з повільним вивільненням, але легко біодоступним.♦ Клінічно показано, що це залізо з повільним вивільненням має повільну та постійну швидкість всмоктування в крові порівняно з найбільш часто використовуваним додатковим джерелом елементарного заліза.

Кожен живий організм потребує залізо для ряду основних функцій. Цей мікроелемент сприяє нормальному виробленню еритроцитів, відіграє ключову роль у використанні енергії та синтезі нейромедіаторів і є важливим компонентом гемоглобіну, білка, який переносить кисень, необхідний для живлення клітин. Дуже важливо отримати правильну кількість заліза. Постійне недостатнє споживання заліза, якщо його не контролювати, може призвести до залізодефіцитної анемії. Фактично, останні рекомендації США щодо дієти визначають залізо як поживну речовину, яка викликає занепокоєння у жінок дітородного віку.

Solgar Food Fermented Koji Iron відрізняється... забезпечує Ultimine, унікальну форму заліза з повільним вивільненням, яка очікує на патент. Ферментоване залізо Кодзі виготовляється за допомогою природного процесу, коли залізо вводиться в матеріал Кодзі, а залізо фактично поглинається та зберігається культурою Кодзі. Завдяки такій харчовій ферментації Solgar Koji забезпечує повільніше вивільнення форми заліза, яке щадить шлунок.

♦ Як видно з одного неопублікованого дослідження (n = 16)

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, органічна рисова лушпиння, органічна суміш рисових екстрактів.Без: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів і барвників.
Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% добової норми
Залізо (із Ферментованого сульфату заліза Кодзі, Ultimane)27 мг 150%
DV = добова норма