Огляд на Metagenics, Endefen, Підтримка ШКТ, 420 г

Metagenics, Endefen

Огляд на Metagenics, Endefen, Підтримка ШКТ, 420 г

Metagenics, Endefen
Endefen розроблено для підтримки багатьох аспектів здоров'я шлунково-кишкового тракту, особливо слизової оболонки шлунка. Багатогранна підтримка та захист ШКТ * Містить подорожник, астаксантин та фосфідилхолін для підтримки здорового середовища шлунка * Забезпечує зелений чай та арабіногалактани для підтримки здорової мікрофлори * Включає арабіногалактани для підтримки здорової імунної функції ШКТ -безкоштовно

Поліпшіть здоров'я шлунково-кишкового тракту та покращіть функцію імунної системи шлунково-кишкового тракту за допомогою порошку Endefen від Metagenics.

Цей продукт, що складається із суміші інгредієнтів, включаючи лецитин, астаксантин, арабіногалактани та зелений чай, підтримує здоров'я шлунково-кишкового тракту. Endefen Powder від Metagenics працює, стимулюючи зростання клітин слизової оболонки шлунка та здорову мікрофлору у кишечнику. Крім того, антиоксиданти забезпечують захист слизової оболонки шлунка, а подорожник зберігає слизову оболонку шлунка міцною та здоровою. 

Попередження: містить сою. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Містить кофеїн. Примітки: Без пшениці, глютена, молочних продуктів, горіхів, горіхів, риби, ракоподібних, барвників, штучних підсолоджувачів та консервантів. рази на день або за вказівкою вашого лікаря.
Metagenics, Endefen, Підтримка ШКТ, 420 г
(5)
4175 грн
Доставлення