Огляд на Bone Health Liquid Calcium & Magnesium D3 & K2 Orange, Зміцнення кісто...

Childlife Clinicals, Bone Health Liquid Calcium & Magnesium D3 & K2 Orange

Огляд на Bone Health Liquid Calcium & Magnesium D3 & K2 Orange, Зміцнення кісток, 473 мл

Childlife Clinicals, Bone Health Liquid Calcium & Magnesium D3 & K2 Orange

Опис

Добавка для здоров’я кісток від ChildLife Clinicals містить кальцій і магній у поєднанні з вітаміном D3 та вітаміном K2 у збалансованому, добре засвоюваному засобі з чудовим смаком. Це основні поживні речовини, необхідні для підтримки здоров’я кісток.

Коли ваша дитина росте та розвивається, кальцій є найбільш поширеним мікроелементом в організмі (приблизно 2 % від загальної маси тіла), при цьому 99 % загальної кількості кальцію міститься в кістках і зубах. Дослідження демонструють, що для оптимального засвоєння та використання кальцій потрібно комбінувати з магнієм, вітаміном D, вітаміном К2 та цинком. Ці поживні речовини допомагають підтримувати та створювати основу структурного росту та повноцінного розвитку вашої дитини.

Компанія ChildLife Clinicals використовує інгредієнти тільки найвищої якості. Без глютену, казеїну та спирту. Не містить молока, яєць, пшениці, дріжджів і кукурудзи. Без штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів.

Використання

Використовуйте згідно з наведеною нижче схемою або за рекомендацією медичного працівника.

Для немовлят від 6 місяців до 1 року: 1 ч. л. на день

Для дітей у віці 1–3 років: 2 ч. л. на день

Дітям старше 4 років: 1 ст. л. до 2 разів на день

Композиція

Очищена вода, ксилітол, лимонна кислота, натуральні ароматизатори, ксантанова камедь, сорбат калію (для забезпечення свіжості), екстракт листя стевії.
Поживна цінність
Розмір порції: 1 ч. л. (5 мл); 2 ч. л. (10 мл); 1 ст. л. (15 мл)
Порцій в упаковці: 95; 47; 32
Кількість в 1 порції% від добової нормидля немовлят від 6 місяців до 1 року (1 ч. л.)Кількість в 1 порції% від добової нормидля дітей віком 1–3 років(2 ч. л.)Кількість в 1 порції% від добової нормидля дітей від 4 років(1 ст.л.)
Калорії0510
Усього вуглеводів