Огляд на Culturelle, Immune Defense Packets, Пробіотики, 20 пакет

Culturelle, Probiotics Immune Defense Packets Berry Flavor

Огляд на Culturelle, Immune Defense Packets, Пробіотики, 20 пакетів

Culturelle, Probiotics Immune Defense Packets Berry Flavor

Опис

Без алергіїНа відміну від звичайних продуктів для зміцнення імунітету, пакети Culturelle Immune Defense Packets мають революційну формулу, яка легко перетворює вашу воду на настій імунної та енергетичної підтримки гідратації.▹LGG ProbioticFirst, він містить порошок пробіотиків, які діють у вашому травному тракті, де 70% вашого зберігається імунна система. Завдяки 10 мільярдам КУО науково підтвердженого Lactobacillus rhamnosus GG (LGG)† він допомагає збалансувати вашу імунну відповідь, впливаючи на мікробіом вашого тіла. Крім того, вітамін С і вітаміни групи В, по-друге, він має спеціально розроблену суміш або вітамін С і вітамін В, що стимулюють енергію. вітаміни для додаткової підтримки імунітету та стабільного рівня енергії.▹Формула підтримки імунітету Разом вони природним чином взаємодіють із вашим тілом, допомагаючи вам почуватись якнайкраще, а ваша імунна система залишатися міцною протягом усього дня. Цінності нашого брендуМи прагнемо надихнути на краще здоров’я та благополуччя для вас і вашої родини. Ми віримо в чесність, тому дотримуємося найвищих стандартів правди. Ми віримо в природну силу мікробіома вашого тіла, а також у наукові дослідження та продукти, які розкриють його повний потенціал. Ми віримо в безкомпромісну якість, безпеку та перевірену ефективність. Ми віримо в те, що даємо вам змогу впевнено приймати кожен день.‡На основі дослідження BrandSpark American Shopper Study 2019. †На підставі ряду наукових і клінічних досліджень Lactobacillus rhamnosus GG щодо низки переваг станом на січень 2020 року. ▹Вітаміни групи В підтримують енергію завдяки метаболічній функції. *Гарантована ефективність протягом дати, зазначеної на коробці, за умови зберігання відповідно до інструкцій. ^Відповідає вказівкам FDA щодо безглютенового вмісту. Не є низькокалорійною їжею. ∞Виключає гумкові суміші.

Використання

Рекомендації для дітей віком від 12 років: для щоденного вживання приймайте одну (1) одноразову упаковку на день. Просто змішайте один пакет з 8 або більше унціями води та насолоджуйтесь. Більше води означає легший смак. Для досягнення оптимальних результатів рекомендується продовжувати щоденне використання.

Композиція

Фруктоолігосахариди, лимонна кислота, яблучна кислота, овочевий сік (барвник), натуральні та штучні ароматизатори, сукралоза.
Склад:
Розмір порції: один (1) пакет
 Сума на порцію% добової норми
Калорії5 
Загальний вміст вуглеводів 1 г %+
Харчові волокнаg2%+
Загальний цукор 0 г  
вкл. 0 г доданого цукру  0%+ 
Вітамін С (як аскорбінова кислота) 90 мг 100% 
Тіамін (у вигляді тіаміну мононітрату)1,2 мг100%
Рибофлавін1,3 мг100%
Ніацин (як ніацинамід)5,6 мг35%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)1,7 мг100%
Фолієва кислота667 мкг DFE (400 мкг фолієвої кислоти)167%
Вітамін B12 (як ціанокобаламін)2,4 мкг100%
Пантотенова кислота (як пантотенат кальцію D)5 мг100%
натрію5 мг%
Lactobacillus rhamnosus GG 46 мг (10 мільярдів КУО) 
+ Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.