Огляд на Now Foods, Sleep Regimen 3-in-1, Мелатонін, 90 капсул

Now Foods, Sleep Regimen 3-in-1

Огляд на Now Foods, Sleep Regimen 3-in-1, Мелатонін, 90 капсул

Now Foods, Sleep Regimen 3-in-1

Опис

NOW Режим сну 3-в-1 розроблений для розслаблення розуму та сприяння спокійному сну. Ця формула сприяє розслабленню і містить мелатонін для підтримки регуляції циклу сну/неспання в організмі. 5-HTP був включений для підтримки вироблення серотоніну, який сприяє відчуттю спокою. В цілому цей продукт може допомогти вам заспокоїтися в кінці дня і добре виспатися.

Рекомендоване використання

Приймати по 1 капсулі приблизно за 1 годину до сну, запиваючи соком або водою.

Інші інгредієнти

Гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело) та діоксид кремнію. Не виготовляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів дерева. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору. Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці.

Увага: Тільки для дорослих. Не рекомендується вагітним/годуючим жінкам. Не керуйте транспортними засобами та важкими машинами після споживання мелатоніну. Зверніться до лікаря, якщо ви приймаєте ліки (особливо заспокійливі, імунодепресанти, антикоагулянти, антидепресанти, ліки від артеріального тиску) або у вас є захворювання. Може викликати сонливість та легкі минущі симптоми ШКТ. Приймати з їжею у разі розладу ШКТ. Зберігати в недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію%Щоденна вартість
L-теанін200 мг 
5-HTP (5-гідрокситриптофан) (з екстракту Griffonia simplicifolia) (насіння)50 мг 
Мелатонін3 мг 
Денна цінність не встановлена.