Огляд на Omega 3 Fish Oil Concentrate, Риб'ячий жир Омега-3, 240

Solgar, Omega 3 Fish Oil Concentrate

Огляд на Omega 3 Fish Oil Concentrate, Риб'ячий жир Омега-3, 240 капсул

Solgar, Omega 3 Fish Oil Concentrate

Опис

Ця формула забезпечує природний, концентрований джерело незамінних жирних кислот Омега-3 ЕРА та DHA з глибоководних, холодноводних риб. ЕПК та ДГК підтримують сердечно-судинне, суглобове та імунне здоров'я. Риб'ячий жир у цій рецептурі перевіряється на оптимальну чистоту. Він піддається молекулярній дистиляції для видалення ртуті.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте дві (2) капсули тричі на день, бажано під час їжі, або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Желатин, рослинний гліцерин, натуральні суміші токоферолі. Містити рибу (анчоус, сардина).

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, сахару, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки, включаючи розріджувачі крові, плануєте будь-які медичні або хірургічні процедури або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки, припиніть вживання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій у контейнері: 120
 Сума на порцію%DV

Калорії

20

 

Калорії з жирів

20

 
Всього жиру2 р.3%
Насичених жирів0,5 г.3%
Поліненасичені жири1 р.*
Мононенасичені жири0,5 г.*
Холестерин20 мг7%
Концентрат риб'ячого жиру у складі: Загальна кількість поліненасичених омега-3 † забезпечує: EPA (ейкозапентаєнова кислота) DHA (докозагексаєнова кислота)2000 мг 600 мг 320 мг 200 мг* * * *
Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2000 калорій * Щоденна вартість (DV) не встановлена ​​† Як природні тригліцериди