Огляд на Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme, ДАО фермент, 90 капсул

Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme

Огляд на Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme, ДАО фермент, 90 капсул

Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme

Опис

Блокатор гістаміну — це запатентована формула ферменту, що містить діаміноксидазу (ДАО), основний фермент, який відповідає за розпад гістаміну, отриманого з їжі. Виявилося, що цей фермент розщеплює гістамін, отриманий із харчових продуктів, у травному тракті. ДАО не поглинається та не має системної активності.

Кому потрібна блокада гістаміну

Чи відчували ви коли-небудь неприємні симптоми після вживання наступних продуктів з високим вмістом гістаміну?

Ви можете відчувати симптоми непереносимості гістаміну. Це може включати головний біль, кропив’янку, шлунково-кишкові проблеми, прискорене серцебиття, проблеми зі шкірою, здуття живота, чхання, нежить тощо.

Вищевказані продукти багаті природною сполукою під назвою гістамін. Зазвичай фермент у вашому кишечнику розщеплює гістамін з вашого раціону. Цей фермент називається діаміноксидазою або DAO.

Деякі люди через генетичні або інші фактори не виробляють достатньо ферментів DAO. Як наслідок, вони можуть відчувати неприємні симптоми під час вживання їжі з високим вмістом гістаміну. Добавки з DAO можуть забезпечити підтримку у чутливих осіб. †‡

Histamine Block містить запатентовану формулу ферменту з діаміноксидазою (DAO). При прийомі під час їжі він може допомогти полегшити симптоми, пов’язані з продуктами з високим вмістом гістаміну. †‡

Було показано, що DAO розщеплює отриманий з їжею гістамін у травному тракті. Таким чином, добавки DAO можуть значно полегшити переносимість продуктів, багатих гістаміном. Не дозволяйте вибору їжі заважати вам на день. Тепер ви можете сміливо насолоджуватися смачними сімейними та святковими стравами! †‡

Використання

Приймати по 1 капсулі не пізніше ніж за 15 хвилин до прийому їжі, що містить гістамін, або згідно з рекомендаціями медичного працівника.

Склад

Мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (гіпромелоза, вода, геланова камедь), аскорбіл пальмітат.

Не містить молока, яєць, рибу, молюски, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сої, глютену, штучних барвників.

Блокатор гістаміну виробляється підприємством, яке відповідає вимогам сучасної належної виробничої практики (cGMP) або перевершує їх.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 90
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Вітамін C (у вигляді аскорбіл пальмітату)10 мг11 %
Екстракт свинячих нирок DAO2
(активність діаміноксидази 10 000 HDU)
4,2 мг*
* Добову норму не визначено.
Alt: Seeking Health, Histamine Digest DAO Enzyme, ДАО фермент, 90 к...
(5)
4485 грн.
Доставка