Огляд на Seeking Health, B-Minus, B-комплекс без фолієвої та B12, 100 капсул

Seeking Health, B-Minus B12 & Folate Free

Огляд на Seeking Health, B-Minus, B-комплекс без фолієвої та B12, 100 капсул

Seeking Health, B-Minus B12 & Folate Free

Опис

B-Minus від Seeking Health — це чиста формула комплексу вітамінів B, яка містить тіамін, рибофлавін, ніацин, вітамін B6, пантотенову кислоту та біотин. Він не містить B12 і фолієвої кислоти. Ніацин сприяє нормальному функціонуванню травної системи, шкіри та нервів і важливий для перетворення їжі в енергію. Тіамін, також відомий як вітамін В1, відіграє вирішальну роль у метаболічних реакціях, таких як утворення аденозинтрифосфату (АТФ), який кожна клітина організму використовує для отримання енергії. Рибофлавін необхідний для здорового рівня енергії, підтримки здорової роботи імунної системи та підтримки здорового волосся, шкіри та слизових оболонок. P-5-P‚ або піридоксаль 5'-фосфат‚ відомий як активна «коферментна» форма вітаміну B6. Це тому, що форма P-5-P B6 безпосередньо використовується в B6-залежних ферментних функціях в організмі. Фактично‚ вітамін B6 і P-5-P необхідні для більш ніж 100 ферментів, в основному пов'язаних з білковим обміном. Пантотенова кислота або вітамін В5 допомагає іншим вітамінам групи В перетворювати їжу в корисну енергію. Це також важлива частина здатності організму виробляти різні ферменти, які діють як каталізатор численних біохімічних реакцій в організмі. Біотин підтримує здоровий вуглеводний обмін. Він також важливий для здорового волосся, шкіри та росту нігтів. B-Minus ідеально підходить для тих, хто має проблеми з переносом метильованих вітамінів групи B, дозволяючи додавати неметильовані або бажані форми B12 і фолієву кислоту до свого режиму за потреби. Його також можна поєднувати з дозами метилфолату та вітаміну B12, які адаптовані до індивідуальних потреб людини для більшої гнучкості та налаштування.

Офіційний сайт: http://www.seekinghealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / тіамін (у вигляді тіаміну гідрохлориду) 25 мг / 2083% рибофлавіну (у вигляді рибофлавіну 5'-фосфату натрію) 20 мг / 1538% ніацину (50% у вигляді гексанікотинату інозитолу та 50% у вигляді ніацину) 50 мг / 313% вітаміну B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату) 20 мг / 1176% біотину 500 мкг / 1667% пантотенової кислоти (у вигляді D-фосфату кальцію) 150 мг / 3000% Інші інгредієнти: HPMC (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ аскорбілпальмітат‚ L-лейцин, тригліцеридна олія із середнім ланцюгом та діоксид кремнію. Не містить: молока, яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої, ГМО або глютену. B-Minus відповідає стандартам якості, що перевищує cGMP.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня з їжею або без неї або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не приймайте протягом 5 годин перед сном, оскільки це може заважати сну. Дітям, вагітним або годуючим жінкам слід проконсультуватися з лікарем перед використанням. Не використовуйте, якщо ущільнювач пошкоджено. Зберігайте закритими в прохолодному та сухому місці, недоступному для дітей. дітей.

Алергія / Дієтичні потреби