Огляд на Seeking Health, PQQ 20 mg, Пірролохінолінхінон 20 мг, 30 пастилок

Seeking Health, PQQ 20 mg

Огляд на Seeking Health, PQQ 20 mg, Пірролохінолінхінон 20 мг, 30 пастилок

Seeking Health, PQQ 20 mg

Опис

PQQ Lozenge від Seeking Health містить 20 мг BioPQQ в кожній льодяній таблетці, яку легко доставляти. PQQ — це невелика молекула хінону, яка може сприяти виробленню клітинної енергії, а також захисту організму від окисного пошкодження. PQQ, який іноді називають «іншим коензимом Q10», можна використовувати знову і знову в окисно-відновних реакціях шляхом перетворення назад у його активну форму. Завдяки вражаючому потенціалу переробки він вважається досить стабільним у порівнянні з CoQ10 та іншими антиоксидантами. PQQ присутній у багатьох формах навколо нас. Вважається, що це компонент міжзоряного пилу. Він також був ідентифікований як кофактор ферменту в деяких бактеріях і як важливий компонент у більшості рослин. Останнім часом потенційна роль PQQ в організмі людини була предметом гострого наукового інтересу. Поточні дослідження проводяться з метою вивчення потенційної ролі та переваг PQQ для здоров’я та самопочуття людини, включаючи його потенційну важливість для метаболізму, функції мітохондрій та когнітивного здоров’я. • Унікальний формат таблетки для розсмоктування • Може сприяти підтримці здорової нервової системи • Може сприяти підтримці здорових мітохондрій і клітинної сигналізації • Може сприяти підтримці природного захисту організму від вільних радикалів

Офіційний сайт: http://www.seekinghealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 пастилка Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / BioPQQ Піролохінолін хінон динатрієва сіль 20 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, аскорбілпальмітат, натуральний ароматизатор вишні та діоксид кремнію. Не містить: молока, яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої, штучних барвників та штучних ароматизаторів. Пастилки PQQ відповідають або перевищують стандарти якості cGMP.

Дозування

Прийміть 1 льодяник всередину з їжею або без неї або використовуйте за вказівкою вашого медичного працівника. Не приймайте протягом 5 годин перед сном, оскільки це може заважати сну.

Запобіжні заходи

Дітям, вагітним або годуючим жінкам перед використанням слід проконсультуватися з лікарем. Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати закритим у прохолодному‚ сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби