Огляд на Resveratrol with Active Trans-Resveratrol, Ресвератрол,

ReserveAge Nutrition, Resveratrol with Active Trans-Resveratrol 250 mg

Огляд на Resveratrol with Active Trans-Resveratrol, Ресвератрол, 120 капсул

ReserveAge Nutrition, Resveratrol with Active Trans-Resveratrol 250 mg

Опис

Наша мета: Натхненні мудрістю природи та найздоровішими культурами в усьому світі, ми подорожуємо по всьому світу в пошуках найкращих інгредієнтів. Наша мета полягає в тому, щоб забезпечити, коли це можливо, органічні та натуральні інгредієнти в основних, науково обґрунтованих продуктах, які приносять переваги, що змінюють життя. Пропонувати продукти, які живлять ваше тіло, захищають нашу планету та зберігають традиційну культуру, є основою нашої місії.

Антивікова формула підтримує здоров'я серця, здоров'я клітин і довголіття.

Містить органічні поліфеноли червоного вина з серця Франції.

Поверніть свою молодість

Reserveage Nutrition, провідне ім'я в галузі ресвератролу, пропонує відмінну формулу антиоксидантів, виготовлену з одного з найбільш концентрованих джерел транс-ресвератролу на Землі.

Активний поліфенол у ресвератролі 250 мг забезпечує унікальний захист клітин, якого немає в усіх джерелах. Ця потужна формула містить транс-ресвератрол з японського споришу, спеціально обробленого для забезпечення ефективності та консистенції в кожній порції.

Наша відзначена нагородами формула включає органічний французький червоний виноград і органічний мускатний виноград. Технологія цілого винограду використовується для вилучення корисних поліфенолів із концентрованих ділянок, включаючи виноградне насіння, стебла та шкірку.

Червоне вино отримує переваги від нашої відзначеної нагородами формули

Суміш факторів довголіття: наш запатентований комплекс ресвератролу, виготовлений за технологією цільного винограду.

транс-ресвератрол: активний і стабільний поліфенол з дикого споришу японського, рослини, що містить вищу концентрацію транс-ресвератролу, ніж червоне вино.

Органічний французький червоний виноград: вирощений і зібраний на органічних виноградниках, сертифікованих Agriculture Biologique.

Органічний мускатний виноград: отримано безпосередньо з сертифікованих органічних ферм.

Кверцетин: біофлавоноїд, який забезпечує додаткову антиоксидантну підтримку.

† Сканування SPINS 17.04.16.

Використання

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі щодня. Продукт можна приймати натщесерце, під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Вегетаріанська капсула (рослинна целюлоза), рисові висівки, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Порцій в упаковці: 120
 Сума на порцію% добової норми
Суміш Pro-Longevity Factors Екстракт японського споришу дикого виробництва (Polygonum cuspidatum) (корінь і кореневище) (стандартизований для вмісту 250 мг транс-ресвератролу), органічний французький цілісний червоний виноград (Vitis vinifera) (шкірка, насіння, фрукти, стебло, лоза) ), сертифікований органічний мускадин цілий червоний виноград (Vitis rotundifolia) (шкірка та насіння)600 мг*
Кверцетин (у вигляді кверцетину дигідрату)100 мг*
*Денна цінність не встановлена.
Resveratrol with Active Trans-Resveratrol, Ресвератрол, 120 ка...
(5)
4609 грн
Доставлення