Огляд на Dry Form Vitamin A 25000 IU, Сухий Вітамін А, 25000 МО к

Solaray, Dry Form Vitamin A 25000 IU

Огляд на Dry Form Vitamin A 25000 IU, Сухий Вітамін А, 25000 МО капсул

Solaray, Dry Form Vitamin A 25000 IU

Суха форма вітаміну А 25 000 МО

Здоров'я починається з А! Група жиророзчинних сполук, вітамін А, необхідний для багатьох процесів у вашому організмі. Розроблений, щоб допомогти відновити та підтримувати здоровий рівень вітаміну А у вашому тілі, Solaray із задоволенням пропонує нашу потужну суху форму вітаміну А!

Спеціально розроблений для людей, які можуть відчувати труднощі з перетравленням жирів або олій, наша суха форма вітаміну А поставляється у вигляді нежирного порошку для більш м’якого травлення. Зручний і міцний, кожен VegCap містить 25 000 МО вітаміну А у вигляді бета-каротину (60%) і ретинілпальмітату (40%) – сполук, які можуть допомогти підтримувати здоров’я очей і шкіри, антиоксидантну дію та роботу імунної системи. Наша формула також містить морквяний порошок і морквяний сік для додаткової підтримки.

Не містить ГМО та веганський продукт, довіртеся Solaray Dry Form Vitamin A 25 000 МО за відмінність якості, яку ви можете відчути.

Чудові інгредієнти

*FDA: Ці заяви не були оцінені FDA. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.