Огляд на Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл

Vimergy, Lemon Balm 10: 1

Огляд на Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл

Vimergy, Lemon Balm 10: 1

Почуваєтеся стресом, втомленим або перевантаженим? Меліса — твій друг. Ніжна, але потужна трава, меліса допомагає заспокоїти тіло та заспокоїти розум. Наша меліса — це потужна безалкогольна формула, що складається з екстракту 10: 1, без будь-яких прихованих інгредієнтів.

У сучасному вибагливому світі надмірної роботи, сімейних обов’язків і нескінченного списку справ, ніколи не було так важливо піклуватися про власне здоров’я, щоб отримати максимум від життя. Може здатися, що стресові фактори ніколи не припиняються, і саме тоді на допомогу може прийти меліса. Ця спеціальна трава сприяє розслабленню і може зняти стрес. Ось чому ми вважаємо мелісу критичним інструментом підтримки 21 століття. Безалкогольна меліса 10: 1:

Як використовувати

Порція: Як харчову добавку прийміть приблизно 1 крапельницю (1 мл), а потім проковтніть. Приймати 1-2 рази на день. Одна порція становить приблизно 30-32 краплі. Зберігання: Зберігати в прохолодному, темному місці. Протипоказання: перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте груддю, маєте захворювання або приймаєте будь-які ліки. Цей продукт може викликати у вас сонливість. Цей продукт не слід вживати з алкоголем, іншими ліками чи продуктами, які можуть викликати сонливість. Не керуйте автомобілем або іншим важким обладнанням під час використання цього продукту. Негайно припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви відчуваєте будь-яку побічну реакцію на цей продукт.

Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл
(5)
2186 грн
Доставлення