Огляд на Liposomal Melatonin, Ліпосомальний Мелатонін, 60 мл

Nutra BioGenesis, Nutra BioGenesis Liposomal Melatonin

Огляд на Liposomal Melatonin, Ліпосомальний Мелатонін, 60 мл

Nutra BioGenesis, Nutra BioGenesis Liposomal Melatonin
Відома створенням інноваційних дієтичних добавок, Nutra BioGenesis спеціалізується на поєднанні ключових поживних речовин, екстрактів трав і спеціальних інгредієнтів у передові формули, які відповідають вищим стандартам якості, чистоти та прозорості етикетки.

Ліпосомальний мелатонін

Розроблений для підтримки здорових циркадних ритмів, особливо в осіб із незбалансованими циклами сну та неспання.

Науково сформульований

Наші продукти містять ретельно відібрані інгредієнти в цільових кількостях, призначених для найбільшого впливу.

Ретельно протестовано

На відміну від багатьох компаній, ми не покладаємося на пропуск тестування наших інгредієнтів, коли лише деякі партії перевіряються на чистоту та ефективність. Ми перевіряємо кожну сировину кожного разу.

Ретельно виготовлено

Наші формули виробляються на нашому власному сучасному підприємстві, розташованому біля підніжжя гір Васатч у долині Огден у штаті Юта.

Інформація про безпеку

Цей продукт позначено відповідно до стандартів Сполучених Штатів і може відрізнятися від подібних продуктів, що продаються в інших місцях, своїми інгредієнтами, маркуванням і попередженнями щодо алергенів

Інгредієнти

Вітамін B6 (піридоксин HCl) Кількість на порцію: 1,5 мг %DV: 75%, Кількість мелатоніну на порцію: 1,5 мг %DV: * Інші інгредієнти: деіонізована вода, гліцерин, лецитин, натуральний ароматизатор, сорбат калію, молочна кислота, натрій бензоат. Містить сою (з лецитину).

Напрямки

Як дієтичну добавку приймайте 1-2 порції на день за потреби або за вказівкою лікаря.