Огляд на Prelox Enhanced Sex, Підтримка сексуальності, 60 капсул

Life Extension, Prelox Enhanced Sex For Men

Огляд на Prelox Enhanced Sex, Підтримка сексуальності, 60 капсул

Life Extension, Prelox Enhanced Sex For Men

Опис

Prelox Enhanced Sex for Men містить три потужні інгредієнти для підтримки здорової функції ендотелію, необхідної для оптимального кровотоку. Правильна функція ендотелію (делікатної оболонки ваших артерій) є надзвичайно важливою для здорової статевої здатності чоловіків.

Чоловіче сексуальне здоров’я – це заохочення здорового кровообігу та кровотоку. Prelox Enhanced Sex робить саме це.

Prelox покращує сексуальні переваги

Що таке L-аргінін?

L-аргінін є амінокислотою, яка бере участь у детоксикації аміаку, секреції гормонів та імуномодуляції, і є попередником оксиду азоту (NO).

Чому ми додали Пікногенол?

Екстракт кори французької морської сосни допомагає пригнічувати запальні фактори, зміцнюючи кровообіг і здоров’я судин, бореться з окислювальним стресом і сприяє довголіттю.

Активація кровотоку

Prelox Enhanced Sex for Men містить екстракт кори французької морської сосни Pycnogenol, який стимулює ендотеліальну синтазу оксиду азоту (eNOS), фермент, необхідний для утворення оксиду азоту (NO). Оксид азоту розслаблює судини, які забезпечують кровообіг, що є ключовим для здорової сексуальної активності та загального здоров’я судин.

Правильна функція ендотелію (делікатної оболонки артерій) має вирішальне значення для здорової статевої здатності чоловіків. Prelox Enhanced Sex for Men сприяє здоровому функціонуванню ендотелію та підтримує приплив крові до місць, які чоловіки потребують найбільше.

Три потужні інгредієнти в одній формулі

Інгредієнти L-аргінін і Пікногенол, які містяться в Prelox Enhanced Sex for Men, дали переконливі та дуже задовільні результати в п’яти незалежних клінічних дослідженнях. Ця інноваційна добавка поєднує L-аргінін і Пікногенол з рослинним екстрактом ікаріїном для максимальної підтримки сексуального здоров’я чоловіків. .

Екстракт кори французької морської сосни Pycnogenol стимулює ендотеліальну синтазу оксиду азоту (eNOS), фермент, необхідний для утворення оксиду азоту. Оксид азоту (NO) розслаблює судини, що забезпечує ефективний кровообіг, що є ключем до здорової чоловічої сексуальної активності та загального здоров’я судин.

L-аргінін є біологічним попередником, необхідним для синтезу оксиду азоту в ендотелії. Він взаємодіє з Pycnogenol, щоб підтримувати рівні оксиду азоту, достатні для здорової сексуальної функції.

Ікаріїн є сполукою, отриманою з рогового козлятника або Epimedium sagittatum. Цей унікальний рослинний екстракт допомагає пригнічувати ключовий фермент, відповідальний за пригнічення чоловічої сексуальної реакції.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по дві (2) таблетки двічі на день протягом перших двох тижнів і по одній (1) таблетці двічі на день після цього або за рекомендацією лікаря. Можна приймати незалежно від прийому їжі.

Композиція

Кукурудзяний крохмаль, мальтодекстрин, кроскармелоза натрію, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, кремнезем, водне плівкове покриття (гідроксипропілметилцелюлоза, гліцерин, очищена вода).

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Сума на порцію% добової норми
Запатентована суміш PreloxL-аргінін HCI, аспарагінова кислота, екстракт сушеної французької морської сосни (кора) Pycnogenol720 мг
Ікаріїн [з екстракту Epimedium sagittatum (надземні частини)]30 мг
Денна цінність не встановлена.