Огляд на Nature's Answer, Liver Support 1500 mg, Підтримка печінки, 90 капсул

Nature's Answer, Liver Support 1500 mg

Огляд на Nature's Answer, Liver Support 1500 mg, Підтримка печінки, 90 капсул

Nature's Answer, Liver Support 1500 mg

Опис

Передова технологія ботанічних відбитків пальців

Сила матері-природи у кожному флаконі — точно за її задумом

"Справжня цінність рослини складається у її внутрішньому природному балансі." Френк Д'Амеліо-старший, засновник компанії Nature's Answer

Зібравши одну з найповніших колекцій рослин у світі, компанія Nature's Answer окреслила унікальні характеристики та встановила еталонні стандарти для більш ніж 800 видів рослин. Завдяки використанню технології Advanced Botanical Fingerprint ці перевірені зразки слугують стандартом, за яким оцінюється вся сировина, що надходить.

Використовуючи ретельно контрольовані методи екстракції, ми зберігаємо природний баланс кожного рослини та передаємо її цінність вам, нашому споживачеві. Ви можете бути впевнені, що ми точно знаємо, з чого складається продукт, який ви тримаєте в руках, оскільки ми контролюємо весь шлях від заводу до полиці магазину. Ми гарантуємо достовірність, безпеку, ефективність, цілісний баланс продукту і, безумовно, що це – Nature's Answer.

Справжня природа наших стандартів виходить далеко за межі світу трав.

Використання

В якості харчової добавки приймати по три (3) капсули двічі на день під час їжі або запиваючи водою.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рисова мука, силікат кальцію.

Поживна цінність
Розмір порції: 3 капсули
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Запатентована рослинна суміш Корінь магонії падуболістої (Mohonia aquifolium), насіння розторопші (Silybum marianum), корінь одуванчика (Taraxacum officinale), червоний клевер (Trifolium pratense) (квітучі верхівки), ревінь (Rheum officinale) , сичуанський перець (Zanthoxylum americanum) (кора), тирлич жовтий (Gentiana lutea) (корінь)1500 мг (1,5 г)
† Добову норму не визначено.