Огляд на Rehmannia Six Combination, Інь у літніх чоловіків і жіно

Dragon Herbs, Rehmannia Six Combination 500 mg

Огляд на Rehmannia Six Combination, Інь у літніх чоловіків і жінок, 100 капсул

Dragon Herbs, Rehmannia Six Combination 500 mg

Опис

Класична формула преміальної якості, виготовлена з найкращих китайських трав із тонізувальними властивостями. Ця формула надзвичайно безпечна та ефективна.

Реманія Six Combination — одна із найважливіших і найчастіше використовуваних добавок із тонізувальними властивостями з есенцією Інь (Цзин). Вона підтримує Інь Цзин. Це чудовий тонік для підтримки есенції Інь у літніх чоловіків і жінок.

Реманія Six Combination має широкий спектр застосування та підходить у будь-якій ситуації, коли потрібно відновити або підтримати Інь Цзин. Це класична добавка з реманією Six Combination, яка століттями використовувалася в Азії. Реманія Six Combination від Dragon Herbs вирізняється з-поміж інших брендів якістю трав, які використовуються для її виробництва, та технологією виробництва.

Ця формула з тонізувальними властивостями рекомендована для тих, хто бажає тонізувати Інь Цзин і зміцнити нирки. Вона особливо корисна для здорових чоловіків і жінок старше 50 років для підтримки процесу здорового старіння.

Використання

Приймати по 3 капсули 2 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Пулулан полісахарид, рисовий порошок, порошок екстракту бамбука, суміш екстрактів рису.

 Капсули з пулулану — на 100 % натурального, водорозчинного полісахариду, виробленого в процесі ферментації, рослинного походження, без ГМО, крохмалю, консервантів та хімічно модифікованих продуктів, без глютену.

Склад:
Розмір порції: 3 капсули
Порцій в упаковці: приблизно 33
 Сума на порцію%DV
Запатентована формула екстракту: підготовлений корінь реманії, плід роговиці, кореневище китайського ямсу, порія склероція, кореневище алісми, кора кореня півонії деревної.1500 мг
† Денна цінність не встановлена.