Огляд на Life Extension, Shade Factor, 120 капсул

Life Extension, Shade Factor

Огляд на Life Extension, Shade Factor, 120 капсул

Life Extension, Shade Factor

Опис

Навіть помірний вплив ультрафіолету може позначитися на здоров’ї шкіри. Shade Factor — це оральна формула, яка використовує три інгредієнти для підтримки природної імунної відповіді організму на вплив ультрафіолету: ніацинамід, екстракт Polypodium leucotomos і Red Orange Complex. Наша добавка для шкіри підтримує здорову шкіру до, під час і після того, як ви проводите час на свіжому повітрі.

Shade Factor містить 500 мг ніацинаміду, форми вітаміну B3 з багатьма перевагами для шкіри, що сприяє здоровій ДНК.

Переваги Shade Factor

Підтримуйте здорову ДНК до, під час і після впливу ультрафіолету

Shade Factor забезпечує 500 мг ніацинаміду, форми вітаміну B3 з багатьма перевагами для шкіри, яка, як було показано, сприяє здоровій ДНК до, під час і після впливу ультрафіолету. Ніацинамід також відіграє важливу роль у підтримці виробництва АТФ (аденозинтрифосфату), молекули, що вивільняє енергію, яка живить всі ваші клітини та живить їх внутрішньоклітинні механізми.

Це особливо важливо, оскільки ультрафіолетове випромінювання може вплинути на вироблення АТФ в клітинах шкіри, вириваючи ці клітини енергії, необхідної для належного функціонування їх захисних механізмів. У клінічних дослідженнях було показано, що ніацинамід підтримує природну імунну відповідь організму, необхідну для захисту від вікових впливів ультрафіолету.

Shade Factor також містить екстракт папороті Polypodium leucotomos з багатьма захисними ефектами на шкіру. У клінічних випробуваннях цей екстракт допомагає пригнічувати клітинні зміни в шкірі, які можуть призвести до передчасного старіння від активного відпочинку, а також сприяє здоров’ю ДНК до, під час і після впливу ультрафіолету.

Підтримує природну імунну відповідь на УФ-опромінення

Shade Factor також містить Red Orange Complex, стандартизований екстракт, який отримують з трьох сортів червоного апельсина. Екстракт червоного апельсина багатий активними фенольними сполуками з потужною активністю поглинання вільних радикалів, включаючи антоціани, флаванони та гідроксикоричні кислоти (а також аскорбінову кислоту), які допомагають підтримувати природну імунну відповідь організму та сприяють здоровій шкірі.

Red Orange Complex доповнює ДНК-захисну дію ніацинаміду, що підтримує імунітет.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по дві (2) капсули двічі на день, з їжею або без, або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, кремнезем, стеаринова кислота.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Кількість порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової вартості
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти з Red Orange Complex)5,5 мг6%
Ніацин (як ніацинамід)500 мг• 3125%
Екстракт Polypodium leucotomos (листя)240 мг 
Red Orange Complex[екстракт сицилійських червоних апельсинів (Citrus sinensis var. Moro, Sanguinello, Tarocco) (фрукти та цедра)]100 мг 
Денна цінність не встановлена. • NE (ніацинові еквіваленти). 
Life Extension, Shade Factor, 120 капсул
(5)
1710 грн
Доставлення